banner113

CHP Alanya'da 102 mahalle temsilcisi ile buluştu

banner106

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının konukları mahalle temsilcileri oldu.

CHP Alanya'da 102 mahalle temsilcisi ile buluştu
04 Temmuz 2019 Perşembe 09:53

banner108
banner238
102 mahallenin temsilcisi ile buluşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ23 Haziran seçimlerinin ardından düğmeye bastıklarını ve mahalle temsilcilerini belirlediklerini söyledi.

31 Mart’ta vatandaşın siyasilere karne verdiğini söyleyen Karadağ, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da bir seçim atlattık ve bu seçimde halkımız bize bir karne verdi. Özellikle Alanya içinde de bir karne verdi. Alanya için aldığımız karneyi şu şekilde tahlil ettik. Evet, biz kıyı kesimindeki şehirlerde birinci partiyiz ama kırsalda çok daha gerilerdeyiz. Bu karne bize ‘Ey CHP’liler! Siz kırsalda çalışmalarınızı biraz daha güçlendirin, biraz daha iyi çalışın, daha iyi örgütlenin ve iktidar size görünsün. Tünelin ucu göründü. Kırsalda örgütlenmenizi tam ve iyi bir şekilde yapın’ diyor.

102 mahallede bu amaçla toplantılar yaptık. 102 mahalle temsilcisi tespit edildi. Nasıl örgütleniriz, bunun çalışmalarını yapacağız. Seçimlerden önce ve sonra CHP’ye Alanya’da çok büyük bir ilgi gelişti. İnsanlar artık çarenin sosyal demokrasi olduğunu, sosyal demokrat belediyecilik olduğunu ve sosyal demokrasinin bu ülke için hak, hukuk ve adaleti sağlayacağını gördüler ve gönüllü olarak ellerini taşın altına koymaya başladılar. Seçimlerden sonra yaklaşık 250 arkadaşımız CHP’ye üye oldu. Ankara’dan onaylandıktan sonra kartlarını da takdim edeceğiz” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.