banner113

CHP Alanya'da damat krizi!

banner106

Sefa Çorbacı’nın görevden alınmasının ardından atanan CHP ilçe Teşkilatı’nda fikir ayrılıkları baş gösterdi. Özellikle personel listesi ve otogar müdürlüğü konusunda yaşanan sıkıntıların ayrılıklara yol açabileceği iddia ediliyor. 

CHP Alanya'da damat krizi!
18 Eylül 2019 Çarşamba 09:24

banner108
banner238


Sefa Çorbacı’nın yerel seçimlerde ortaya çıkan meclis listelerine tepki olarak yönetiminin istifa etmesi ve kendisinin de başkanlığının düşmesi sonrasında Coşkun Karadağ başkanlığında atanan CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda fikir ayrılıkları olduğu iddiaları kulislerde konuşulmaya başlandı. Yönetim Kurulu üyelerinin birçoğunun gelişmelerden haberdar olmadığı ve yakın zamanda yapılması beklenen CHP İlçe Teşkilatı Seçimli olağan Genel Kurulu’nu beklediği öne sürülüyor. 
OTOGAR MÜDÜRLÜĞÜNE DAMAT MI GELECEK İDDİASI!
CHP İlçe Teşkilatı’nda fikir ayrılıklarının ilk başladığı noktanın otogar müdürlüğü olduğu iddia edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması sonrasında gözler Alanya’daki yapılanmada değişiklik olup olmayacağına çevrilmişti. Ancak, CHP İlçe Teşkilatı özellikle Otogar Müdürlüğü için 3 kişiyle görüştü. Bu görüşmeler arasında bir CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesinin damadının da yer alması tepkilere neden oldu. Belirtilen kişinin olarak Otogar Müdürü olarak atandığı ancak daha sonra tepkiler nedeniyle atamanın iptal edildiği iddialar arasında yer aldı. Yaşanan bu gelişme ilçe yönetiminde de soğuk rüzgarları daha da arttırdı. 
PERSONELLERDE LİSTE TEDİRĞİNLİĞİ
İddiaya göre yönetimdeki gerginliği daha arttıran bir diğer unsur Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Hizmet Birimi personelleri ile ilgili oluşturulduğu öne sürülen liste oldu. Personeller arası istihbarat çalışması yapıldığı ve bu doğrultuda liste oluşturulduğu iddiaları gündeme gelince konudan haberdar olmayan yönetim kurulu üyeleri duruma tepki gösterdi. Yalanlanmayan liste personellerde ise tedirginliğe neden oldu. İddia edilen listenin turizm sezonu sonu için planlandığı da öne sürüldü. 
BÖCEK YAŞANAN GELİŞMELERDEN HUZURSUZ
Kulislerde konuşulan bir iddiaya göre ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaşanan gelişmelerden huzursuz olduğu. Böcek’in CHP ilçe teşkilatının yaptığı bu çalışmaları tasvip etmediği ve bu nedenle de teşkilatı uyardığı öne sürüldü. 
CHP'YE YENİ İLÇE BAŞKANI GELİYOR
CHP İlçe Teşkilatı içerisindeki gerilimin ilçe seçimlerine de yansıyacağı konuşuluyor. Özellikle İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın bazı yönetim kurulu üyelerine fikirlerini sormadığı ve bu nedenle mevcut yönetimden isimlerin seçimlerde başka bir adayı destekleyebilecekleri veya kendilerinin aday olacağı iddiaları konuşuluyor. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.