banner113

CHP Alanya teşkilatına tepki

banner106

CHP İl Başkanı ve Milletvekilleri 1.5 saat gecikince teşkilat üyelerinin sitemiyle karşılandı. Danışma Kurulu'nun yapılacağı ise son anda duyuruldu 

CHP Alanya teşkilatına tepki
18 Ağustos 2018 Cumartesi 14:04

banner108
banner238

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve Milletvekillerinin Alanya ziyaretinde yaşanan gecikme partililerin tepkisine neden oldu. İl Başkanı Ahmet Kumbul, Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek ile saat 14:00'te ilçede olması gerekirken 1.5 saat gecikmeli gelince tepkiyle karşılandı.
TEPKİYLE KARŞILANDI
CHP İl başkanı Ahmet Kumbul ve Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Danışma kurulu toplantısı şeklinde gerçekleşecek buluşmaya vekiller ve il başkanı 1.5 saat gecikince partililerden Sadık Şenli ve Ferhak Gedikli’nin tepkisiyle karşılandı. 

SORULARI YANITLADI
Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşirken, açık bölümde Çetin Osman Budak yeni MYK’da neden  yer almadığına ilişkin soruyu yanıtladı. Budak, genel başkan ile konuşarak kendisine MYK'da görev verilmemesini talep ettiğini, talebinin ise sahada daha aktif çalışma isteginden ileri glediğini söyledi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.