banner113

CHP'de flaş bomba haberi. Can Baysal büyükşehir kadrosuna bakın nasıl alınmış?

banner106

CHP Alanya teşkilatı ile CHP'li Büyükşehir belediyesinde yaşanan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. CHP Alanya teşkilatı ile Başkan Muhittin Böcek'in aralarının açılmasına neden olan görevden alınma olayı daha sıcaklığını korurken, Can Baysal bomba patladı

CHP'de flaş bomba haberi. Can Baysal büyükşehir kadrosuna bakın nasıl alınmış?
08 Şubat 2021 Pazartesi 16:19

banner108
banner238

İddialara göre Böcek CHP'li Can Baysal'ı 3 Ocak itibariyle Büyükşehir kadrosuna aldı. Ancak CHP Alanya teşkilatı buna itiraz etti. İtirazına rağmen Böcek'in CHP'li Baysal ile Alanya'da yürümeyi kabul etti.
Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre Can Baysal'ın kadroya alınmasında babasının etkisi olduğunu öğrendi. 
Bilindiği üzere Büyükşehir Alanya Atatürk caddesi üzerinde yeni bir hizmet binası kiraladı. Ve yakında buraya taşınacak. Buranın mülkü ise Can Baysal'ın babasına ait. Baba Baysal, burayı bir şartla Büyükşehir hizmet binasına vereceğini iletti. Oğlu Baysal'ı eğer Büyükşehirde kadroyu alırsan bu işin olacağını söyledi. Bunun üzerinden Başkan Muhittin Böcek kabul ederek Can Baysal Büyükşehir kadrosuna kattı. 


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.