banner113

CHP li Demirci: Ak Partili Kiriş kendi döneminde atanan müdürlere inanmıyor!

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş ile yaşanan polemik sonrası açıklamalarda bulundu.

CHP li Demirci: Ak Partili Kiriş kendi döneminde atanan müdürlere inanmıyor!
04 Temmuz 2020 Cumartesi 01:04

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş ile yaşanan polemik sonrası açıklamalarda bulundu. Demirci, “Kendi atadıkları personellere de inanmayım algı oluşturmaya çalışıyorlar.” diye konuştu. 

Alanya Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda AK Parti’li Mehmet Ali Kiriş, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ASAT ve Vektörel Mücadele üzerinden eleştirilerde bulunmuştu. CHP’li Erkan Demirci’de eleştirilerin algı operasyonu olduğunu ifade etmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Demirci, dün yaşanan polemik sonrası açıklamalarda bulundu. 
“FIRSATÇI ASAT ALGISI YAPIYORLAR”
Demirci, “ASAT’ın Genel Kurulu’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm meclis üyeleri yer alıyor. 2019 yılında ASAT Genel Kurulu’nda alınan bir artış kararı var. Ve o genel kurulda bugün eleştiri yapan AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri var. ‘fırsatçı ASAT’ etiketi ile korona döneminde ASAT’ın zamlı su sattığını ifade ettiler. Sonra biz zam olmadığını söyleyince geri adım attılar. Geçen yıl zam yapıldı falan dediler. Geçen yıl artışında kendileri de o genel kuruldaydılar. Sonra her ay arttırıyorsunuz dediler. Her ay olan tefe tüfe oranındaki değişiklik de kendi dönemlerinden kalma.” 
“KENDİ ATADIKLARI PERSONELLERE İNANMIYORLAR”
ASAT ve Vektörel Mücadele üzerinden yapılan eleştirilerin tamamen algı operasyonu olduğuna işaret eden Demirci, “ ASAT’ın Genel Müdürü ve yönetim kadrosu yine aynı şekilde Vektörel Mücadele ekibi tamamen onların zamanında atanmış personeller. Biz bir değişiklik yapmadık. Kendi atadıkları personellere dahi inanmıyorlar.” 
“MUHTARLARDAN 1 TANE ŞİKAYET GELMEDİ”
Vektörel Mücadele konusunda gelinen noktayı anlatan Demirci, “Biz Vektörel Mücadele ekibini 50 kişi daha arttırdık. Araç ekipman sayısını da eskisinden daha fazla sayıya yükselttik. Türel dönemine göre şikayet sayısı yarı yarıya düştü. Muhtarlarla toplantı yaptık bir tane şikayet gelmedi. Sinek tamamen yok olamaz, sanki Türel döneminde sinek yoktu, bugün bir anda mı çıktı.” ifadelerini kullandı.
Gerçek Alanya-Burak Gül

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.