banner113

CHP'den Alevi köylü söylemine sert tepki

banner106

Depremin acısı çok taze iken, henüz yaralar sarılmaya çalışılırken ortaya çıkan söylentiler CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ı çileden çıkardı. Karadağ depreme yakalanan Malatya’daki köylüler için kullanılan Alevi Köyü söylentilerini kınadı.

CHP'den Alevi köylü söylemine sert tepki
28 Ocak 2020 Salı 09:07

banner108
banner238
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Belediyesi tarafından gönderilen yardım tırını uğurlamaya katıldı, ardından açıklamalarda bulundu. Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elazığ ve Malatya’ya yapmış olduğu yardımlarla ilgili açıklamasında ‘Bölgeye seyyar Aşevi gönderildi’ dedi. 
Karadağ, " ‘5 tane kurtarma ekibi, 21 uzman kurtarma ekibi, 5 itfaiye aracı, ki bu itfaiye araçları; çok donanımlı araçlar. 21 personel, yani; akut ayarında ve daha da uzman personel, kurtarma personeli. Bir tır battaniye ve bir tır seyyar aşevi. Üç öğün yemek çıkartabilecek seyyar bir araç şu an deprem bölgesine ulaşmış vaziyette. Bizler de Alanya'da koordineli bir şekilde Büyükşehir Sosyal Yardımlaşma Daire Başkanı Güven Ulutekin ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar aldığımız birçok deprem bölgesindeki; muhtarlardan, kişilerden ve köylerden aldığımız birtakım sorunları da burada çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.
SİTEM ETTİ
Yardımlarla ilgili seferberlik başlattıklarını söyleyen Karadağ, Malatya’da Alevilerin olduğuna yönelik çıkan haberlere sitem etti “Çok çirkin birtakım söylentiler söz konusu. Bu söylentileri kınıyorum" diye konuştu. 
BİTİŞİK YAPILARA DİKKAT ÇEKTİ
İnşaat Mühendisi CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, bitişik nizam yapılara da dikkat çekti şöyle dedi. Karadağ, "Orada yapılan bu tür imar, özellikle Sülsülü Mahallesi'nde yapılan bu imar, bitişik nizam uygulamaları doğru değil ama sonuç bitişik nizamdan değil. Sorun; İnşaat'ın gerektirdiği haiz bir şekilde, teknik donanımlarının veya bir takım dilim varmıyor ama müteahhit firmaların malzemelerden çalmaları ve bunu gerçekten ülkemiz çok yaşadı” şeklinde konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.