banner113

CHP'li Karadağ: Alanya'da hazine arazileri gasp ediliyor!

banner106

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçedeki Hazine ve Milli Emlak’a ait arazilerin gasp edildiği iddialarına tepki gösterdi. Karadağ, Hazine’ye ait olan yerlerin gasp edilmesi şeklindeki çözümü kesinlikle kabul etmediklerini vurguladı.

CHP'li Karadağ: Alanya'da hazine arazileri gasp ediliyor!
16 Mart 2021 Salı 13:02

banner108
banner238

Başkan Karadağ’dan arazi gasplarına tepki

CHP olarak bu durumların sürekli karşısında olacaklarını belirten Karadağ, arazilerin gasp edilirken önce ceviz, zeytin dikildiğini ardından birtakım yatırımlarla beraber hak iddia etme durumlarının olduğunu söyledi.

Karadağ, “Son zamanlarda Alanya’mızda birtakım kişiler Hazine, orman ve Milli Emlak’a ait olan birçok yerin üzerinde hak iddia ederek ve oralarda birtakım ön çalışmalar yaparak kendilerine rant çalışması yapıyor. Pandemi dönemi içerisinde esnafımız, halkımız, tarım çok zor durumda. Hazine’ye ve bu toplumda yaşayan tüm vatandaşlara ait olan birtakım yerlerin gasp edilmesi şeklindeki çözümü kesinlikle kabul etmiyoruz. Bunların başında özellikle Hazine arazisinin bol olduğu Mahmutlar’da 858 ada 1 parsel, 110 dönümlük bir yerin birtakım kişiler tarafından gasp edilmesi var. Bunları gasp ederken de buraya ceviz, zeytin, harnup diktik gibisinden birtakım yatırımlarla beraber orada hak iddia etme durumları var.

Son günlere doğru Dimçayı üzerinde çay havzası bölgesi içerisinde Alanya’mızın turistik olan, yazın insanların nefes aldığı birtakım yerlerinde çay kenarında bazı tesislerle beraber yine orada hak iddia etmeye kalkıyorlar. İshaklı Mahallesi’nde 7 buçuk dönümlük bir yerde Milli Emlak’a ait olan bir yeri zeytin, ceviz dikilme bahanesiyle daha sonra burayı Milli Emlak’tan alacağım gibisinden birtakım düşüncelerin olması ülkemizde, Alanya’mızda birtakım zihniyetleri ortaya koyuyor. Bunları kesinlikle kabul etmiyorum. CHP olarak sürekli bunların karşısında olacağız” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.