banner113

CHP'li Karadağ Böcek ile ilgili soruya bakın ne cevap verdi!

banner106

Parti binasında yönetim kurulu toplantısı sonrasında basının sorularını cevaplayan Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in CHP’deki bazı kişileri kast ederek ‘Menfaat grupları var’ sözleriyle ilgili sözleri ile ilgili soruya cevap verdi. 

CHP'li Karadağ Böcek ile ilgili soruya bakın ne cevap verdi!
16 Aralık 2020 Çarşamba 18:34

banner108
banner238
Karadağ, “Geçtiğimiz hafta genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 11 büyükşehir belediye başkanı ile ortak video üzerinden görüşme yaptı. Bunların içinde Böcek de vardı. Böcek bir mucize yarattı. 100 günlük bir hastalık süreci içerisinde tekrar azmiyle koltuğuna oturarak, ‘Aşığı olduğum Antalya’ma hizmet etmeye devam edeceğim’ dedi. Birtakım hesaplar yapılmış olabilir. Farklı siyasi gruplar, kişiler böyle bir hesap yapmış olabilir ama yine başkanımızın da dediği gibi biz Antalya’mızı sadece 3-5 yıllık değil, ikinci 5 yıla hazırlamak mecburiyetindeyiz” dedi.
“BU İŞLER BU KADAR UCUZ, KOLAY DEĞİL”
Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’in tarafından dillendirilen büyükşehir belediye başkanının parti değiştireceği ile sözleri de sorulan Karadağ, “Çocuk birtakım söylemlerde bulunmuş olabilir. Böcek bu dönemle birlikte 23 sene CHP’ye hizmet etmiş bir partilimiz.  Bu işler bu kadar ucuz, kolay değil. Partimizin her kademesinde çalışmış, büyük hizmetleri dokunmuş bir belediye başkanımız. Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Böyle bir ihtimale kesinlikle imkan vermiyorum” diye cevap verdi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.