banner113

CHP'li Karadağ: Çavuşoğlu AKP'nin değil, Türk halkının bakanı!

banner106

CHP için ‘Bakanları yok’ diyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a cevap veren İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bakanın bir siyasi partinin bakanı olmaktan ziyade tüm Türk halkının bakanı olması bizim dileğimiz” dedi.

CHP'li Karadağ: Çavuşoğlu AKP'nin değil, Türk halkının bakanı!
10 Şubat 2020 Pazartesi 13:57

banner108
banner238

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, önceki gün gerçekleşen il kongresini değerlendirdi. Parti binasında açıklamalarda bulunan Karadağ, kongrenin şölen havası içinde geçtiğini söyledi. Karadağ, “Gerçekten de böyle oldu. Ben katılan ve aday olanlara, tüm CHP’lilere teşekkür ediyorum. Bize yakışan şekilde kongremizi Antalya’da tamamlamış bulunuyoruz. 16 Şubat’ta kadın kolları seçimlerimiz var. Seçim Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Çok coşkulu bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Tüm  partilileri ve Alanyalıları da bu kongremize davet ediyorum. Antalyamızdaki seçimlere tam kadro olarak katıldık. Bundan önceki dönemde çok uyumlu çalıştığımız il başkanı Ahmet Kumbul’a çok teşekkür ediyorum.
OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Yeni il başkanı Nusret Bayar ile birlikte partimizi iktidar yapmak için omuz omuza çalışacağız. Bayar’a başarılar diliyorum. Parti olarak her zaman yanındayız. Biz birlikteyiz. Hep beraber CHP’yi hem Alanya’da hem Antalya’da hem de Türkiye’de birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz. 640’a yakın delegeyle Antalya’daki il kongremizi tamamladık. Bizim 50 delegasyon arkadaşımız vardı. 3 arkadaşımız katılamadı. 47 arkadaşımızla Alanya’yı temsil ettik. Antalya’da 2 listeyle seçim tamamlandı. Bir beyaz ve bir mavi liste. Mavi liste Kumbul’undu. Beyaz liste Bayar’ındı. Kumbul seçimi kaybettiği için Bayar ile yolumuza devam edeceğiz. İl yönetim kurulunda şu anda Alanyamızı temsil edecek olan Mehmet Can Karagöz oldu. Seçilen genel merkez kongre adayımız ise ilçe başkanı olarak ben ve Şengül Yeşildal ile beraber yapılacak olan büyük kongreye katılacağız” dedi.
“CUMHURBAŞKANI CUMHURUN BAŞKANI OLMALI”
AK Parti’nin Alanya’daki divan toplantısında il başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, CHP’ye yönelik ‘Onların bakanı yok’ sözleri de hatırlatılan Karadağ, “Siyasi partilerin rakip siyasi partileri eleştirmeye hakkı vardır. Bu eleştiriler siyasi ahlak ve üsluba uygun olması gerektiğini biliyorum. Burada CHP’nin bir bakanı olmadığı söyledi. Doğru. Bu konuda haklı ama bakanımız Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir bakanı. Ülkemizde yaşayan tüm insanların bakanı ve dolayısıyla biz Alanyamız olarak da yine sayın bakanımızdan birçok hizmetleri aldık. Özellikle bakanın bir siyasi partinin bakanı olmaktan ziyade tüm Türk halkının bakanı olması bizim dileğimiz ve görüşümüzdür. Bunun yanında bizim sadece Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun değil, Cumhurbaşkanımızın da tüm halkımızın Cumhurbaşkanı olması gerektiğini hatırlatıyor, özellikle  AK Parti’nin siyasi başkanı olmak bence etik olarak doğru değil. Çünkü Cumhurbaşkanı cumhurun başkanı, halkın başkanı olmalı. Bütün çalışmalarını da buna göre yapmalı. Bir siyasi partinin başkanı olmak elbette o siyasi partinin düşüncelerini hayata geçirmek için çalışacaktır. Bu bir tezattır. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın tüm cumhurun başkanı olması dileğinde bulunuyorum” diye konuştu. 
MÜJDELERİ DE PAYLAŞTI
Alanya’da yakında Halk Et mağazasının açılacağını  söyleyen Karadağ, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in Antalya için vermiş olduğu sözlerden birisi de Halk Et idi. Alanyamızda da Halk Et mağazasının zannediyorsam şubat ayı sonunda veya mart ayı başlarında açılışını yapacağız.  Şu an yer tutuldu. Fiziki çalışmaları yapılıyor. Soğuk depolama istasyonları yapılıyor.  Halk Et’in Alanya’daki birinci şubesini Cuma Pazarı’nın doğusunda tuttuk. Burası tüm Alanya halkına hizmet vermeye devam edecek. Halkımızın daha ucuz, kaliteli et yemesini temin etmeye çalışacağız. Büyükşehir daire başkanlarımızdan aldığımız sözlerden birisi de bu çalışmayı Mahmutlar’da da yapmayı düşünüyoruz. Burada da yer araştırmasına başladık. Üçüncü istasyon olarak da Konaklı da planlarımız dahilinde” ifadelerini kullandı. Kaynak: Karadağ’dan AK Parti’li Taş’a tepki 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.