banner113

CHP'li Karadağ: O açıklama bir gafletti!

banner106

Böcek’in danışmanının Twitter’da önce paylaşım yapıp ardından yayınladığı mesajı silmesiyle ilgili konuşan Karadağ, “Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti.

CHP'li Karadağ: O açıklama bir gafletti!
15 Ekim 2020 Perşembe 09:19

banner108
banner238


BU KONUDA BAŞARIYA ULAŞMA İMKANLARI YOK'
“Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek inşallah aramıza dönecek” diyen Karadağ, “Tıp Fakültesi’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda yapılan tedavilere cevap vermeye başlandı ama bunun yine de süreç içerisinde olacağı kesin. Böcek’in tedavi süreci içerisinde bunu fırsat bilerek Onedio isimli bir platform veya birtakım kendini bilmez kişiler farklı yorumlar yaparak bu konuda rant sağlamaya çalışılıyor. Bu konuda bunların başarıya ulaşma imkanı bulunmadığı kanısındayım” diye konuştu. 
'SAĞLIĞI İYİYE DOĞRU GİDİYOR'
Böcek’in uyandırıldığına dair Twitter’a ‘Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur’ yazıp paylaşımda bulunan ancak daha sonra silen danışman Serap Belovacıklı’nın görevden alınıp alınmadığı da sorulan Karadağ, “Görevden alındı mı, ben de sizler aracılığıyla duydum. Bu bir boşluğa düşme. Gerçek olan şu ki Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti. Doğru değildi. Böcek yapılan tedavilere cevap verecek konumda. Sağlığı iyiye doğru gidiyor. İnşallah kısa dönem içerisinde başkanımın dimdik ayakta görevine başlayacağı kanısındayım” ifadelerini kullandı. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.