banner113

CHP'li Özçelik'ten siyasi değerlendirme!

banner106

CHP'nin Antalya Milletvekili aday adayı olan Diş Hekimi Murat Özçelik'ten siyasi değerlendirme.

CHP'li Özçelik'ten siyasi değerlendirme!
01 Şubat 2021 Pazartesi 13:13

banner108
banner238

CHP'li Özçelik değerlerdimesinde şunlardan bahsetti.
Şuan  muhalefetin içinde iktidar seçeneğinin en yüksek olduğu parti CHP’dir. Program olarak da Türkiye’yi demokratik bir yönetim anlayışına kavuşturacak parti de CHP’dir. Parti içi demokrasinin olduğu neredeyse tek partidir CHP. Delege seçiminden tutun ilçe kongrelerine, İl kongrelerinden tutun Kurultay ve PM seçimlerine kadar nasıl bir mücadelelerin yaşandığını bilmeyen yoktur. Ama iktidar ortakları olmak üzere diğer partilerin parti içi seçimlerinin sadece formalite icabı yapıldığını da bilmeyen yoktur. Parti içinde yöntem ve siyaset üretme anlayışı anlamında herkesin farklı görüşü mutlaka vardır ve olacaktır da.

Şimdi gelelim bugünlerde CHP’den ayrılan milletvekilleri ve yeni parti oluşumuna. Millet İttifakının bel kemiğini,ana omurgasını CHP oluşturuyor. İyi Partiyi seçime sokmamak için yapılan operasyonu önleyen de, Sadet Partisi ve Demokrat Parti’ye milletvekili kazandıran da yine CHP’dir. Millet İttifakı Yerel Seçimlerde de işbirliğine devam etmiş ve İstanbul başta olmak üzere önemli Büyükşehirleri kazanmıştır. Bu başarı Sayın Erdoğan’ı ve ortağını çok sarsmıştır. Saray ilk defa büyük bir yenilgiye uğramıştır. 2023’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi iktidar için tehlikeye girmiştir. CHP kendi içinde bir bütün olacak ve muhalefet cephesini de genişleterek 2023’de İktidarı değiştirecek anlayışı ülkede yerleşmeye başlamıştır. Saray’da işler iyi gitmiyor ve bütün anketler kaybedeceklerini gösteriyor. 

Saray bunun üzerine, Millet İttifakının ana omurgasını oluşturan CHP’yi çökertmek, itibarsızlaştırmak, terörize etmek için çirkin politik yöntemlerle Genel Başkanımızı zayıf düşürmeye çalışıyor. Diğer yandan CHP temsilcilerini yargı eliyle mahkum etme tehditine giriyor. İyi Parti Genel Başkanı Sn. Meral AKŞENER’in söylediği gibi “CHP yalnız kalsın isteyen bir el var” sözü gerçek gibi. Bu el sizce de SARAY değil mi.?!
Tam da bu dönemde CHP içinde demokrasi yok!, CHP HDP ile yakınlaşıyor!, CHP FETÖ ile beraber!, CHP ATATÜRK’den uzaklaştı!, CHP AKP’nin artıkları ile yol yürüyor!, CHP DARBECİLERLE beraber!, vs vs vs...  
Bu söylemler SARAY ve ortağının söylemleri değil mi.?
2019 Yerel Seçimlerinde doğru adaylar, stratejiler, ittifaklar ile çok önemli bir başarı kazanılmıştır. Bütün belediye başkanlarımız iktidarın bütün engellemelerine rağmen hizmette tarih yazmaktadır. CHP Millet İttifakının belkemiğini oluşturmaktayken ve muhalefet bloğunu genişletmekteyken,seçimlere çok iyi hazırlanırken ve erken seçim olabileceği konuşulurken, ne oldu da CHP içinde bu tartışmalar ortaya çıkıverdi. İstifa eden milletvekilleri bu yönetimden rahatsızdı da niye 2018 seçimlerinde listelere girdiler.
Gerçekten de DIŞARDAN BİR EL, CHP içini karıştırıp muhalefet ittifakının belini mi çökertmeye çalışıyor.???!!!

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.