banner113

CHP'li vekil Zeybek: Alanya'da bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz!

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Alanya teşkilatını ziyaret etti.

CHP'li vekil Zeybek: Alanya'da bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz!
12 Eylül 2019 Perşembe 12:57

banner108
banner238

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Alanya'nın sorunlarının çözüme kavuşması ve mecliste de dile getirilmesi için Antalya Milletvekilleri programlarına bir yenisini daha ekledi. Antalya Milletvekili Rafet Zeybek parti binasında üyelerle buluştu. İlçe başkanı Coşkun Karadağ milletvekiline ziyaretleri için teşekkür etti. 
BÜTÜN VATANDAŞLARA EŞİT MESAFEDEYİZ 
" Kendimizin konuşmasından öte sizleri dinlemeye geldik" diyen Zeybek, "Sorunlarınızı, önerilerinizi dinlemeye, Alanyamız için neler yapabiliriz, nasıl katkıda bulunuruz bunu bulmaya geldik. Hizmet anlamında hiçbir siyasi ayrımcılık yapmaksızın, biz bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Sorunları en iyi sizler biliyorsunuz. Siz takip edeceksiniz, hatta bizi zorlayacaksınız. Hepsini olmasa da bir kısmını bile çözsek çok iyi bizim için" ifadelerini kullandı. 
BİZİM İÇİN SORUN YOK
Dün akşam katıldığır bir televizyon programında Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı aday adayı olacağını açıkladığı hatırlatılan Milletvekili Zeybek, "Ülkemiz çok ciddi sorunlarla karşı kaşıya. Uluslararası, ekonomik ve daha birçok alanda sıkıntı var. Böyle bir durumda ben erken seçim olacağını düşünmüyorum. Bu 6 ay bir yıl içerisinde görülmüyor diye düşünüyorum. Sayın Muharrem İnce adaylık açıklaması yapabilir, sonuçta siyasi bir isimdir. Şu anda bizim partimizin cumhurbaşkanı adayını tespit etme gibi bir sorunu yoktur. Biz yerel seçimlerde büyük bir başarı kaydettik. Şimdi genel seçimlerde de bu başarıya ulaşmak istiyoruz. Biz erken seçimden kaçmadım kaçmayız.  Adayın kim olacağı ise bizim iç sorunumuzdur" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.