banner113

CHP, polis haftasını kutladı...

banner106

CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, polis teşkilatının 174. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

CHP, polis haftasını kutladı...
09 Nisan 2019 Salı 16:51

banner108
banner238


Karadağ mesajında şunları kaydetti. Polis Teşkilatı 174. Yılında 

Kurulduğu günden bugüne, Ülkemize ve bölgemizin güvenliğini sağlayan tam 174.kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum
Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedir. 

Her türlü suç ve suçluyla mücadele edebilmek için sektördeki yeni teknolojilerin takibine büyük önem veren Emniyet Teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır. Konu vatansa gerisi teferruattır deyip gözünü bir saniye kırpmadan ömrünü hayatında hiç görmediği bu vatanın evlatlarının ömrü için feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Türkiye, demokrasi, hak, hukuk, adalet ve özgürlükler konusunda tavizsiz bir duruş sergilemek zorundadır. Bugün Atatürk'ün kurmuş olduğu mirası bu ülkenin başarılı polisleriyle en iyi noktaya getirmek için hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Türk Polis Teşkilatımızın büyük bir fedakârlık ve hizmet aşkıyla çalışan bütün mensuplarına başarılar diliyor, selamlarımı iletiyorum.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.