banner113

CHP’den yayla çıkarması

banner106

CHP Alanya İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği hafta sonu mesaisinde CHP’li gençler ziyaretleri adeta miting havasında gerçekleştirdi.

CHP’den yayla çıkarması
10 Ağustos 2020 Pazartesi 08:38

banner108
banner238
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Alanya İlçe Başkanı Birkan Ceylan ve partililer hafta sonu Yaylakonak, Gündoğmuş ve Başyayla’ya ziyarette bulundu. Sorunları yerinde ve yöre halkının kendisinden dinleyerek çözüm noktasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile köprü görevini sağlamak amacıyla yola çıkan CHP’liler, Gündoğmuş, Köprülü, Balur, Akyarı ve Davşan alanındaki Büyükşehir yol çalışmaları ile asfalt şantiyelerini incelediler. 

MUHİTTİN BÖCEK’E TEŞEKKÜR 
Yöre halkıyla görüşmeler yapan yönetim, halkın sorunlarını dinleyerek en kısa sürede çözüme ulaştırmak için temaslarda bulunacaklarını dile getirdiler. Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen ekip yapılan çalışmalar için Antalya Büyükşehir Belediye ekiplerine ve Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.

GENÇLİK TAM KADRO SAHADA
CHP Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ziyaretle ilgili “Bayraklarımızı aldık. Vatandaşlarımızla buluştuk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatıyla gerçekleştirilmeye başlayan hizmetlerimizi yakından görmek için güzel bir program gerçekleştirdik. Ben ve tüm Gençlik Kolları olarak yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımız Muhittin Böcek’e, yaylalarımızda, ilçemizde ve bölgemizde verimli toplantılar düzenleyen İlçe Başkanımız Coşkun Karadağ ve yönetim kurulumuza, belediye meclis üyelerimiz ve gençlik kollarında görev alan yönetim kurulu üyelerime, üyelerimize ve partililerimize teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan CHP Gündoğmuş İlçe Başkanımız Mehmet Türker Eren ve bizleri kucaklayan tüm vatandaşlarımıza minnetlerimi sunuyorum. Partinin öz gücü geleceği inşa ederken, yanımızda verdikleri gücü hissetmek bizleri kamçılıyor” ifadelerine yer verdi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.