banner113

Demre'de makam araçları 'İYİ belediyecilik' için satılıyor!

banner106

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrasında İYİ Parti'nin kazandığı belediyelerde halkın ihtiyaçlarına cevap veren ve gösterişten uzak bir anlayışın hakim olduğunu belirterek, "İYİ Parti olarak vatandaş için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Demre'de makam araçları 'İYİ belediyecilik' için satılıyor!
14 Haziran 2019 Cuma 07:28

banner108
banner238

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın ilçenin ihtiyaçları için iki makam aracını satışa çıkardığını ifade eden Ahmet Aydın, "Toplu taşıma aracı satın alınması karşılığında makam araçlarını satışa çıkaran Demre Belediye Başkanım Okan Kocakaya'ya Genel Başkanımız Meral Akşener'in 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden önce 'İYİ Belediyecilik' andında ortaya koyduğu 'İYİ Başkan ne yapmaz?' söyleminin maddelerini hatırlatırcasına yaptığı davranışıyla ve bizleri yanıltmadığı için takdir ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Hem Demre hem de Elmalı'da Antalya'ya örnek olacak bir belediyecilik anlayışı sergilendiğini ifade eden Ahmet Aydın, "Bundan sonraki dönemde de İYİ belediyeciliğin farkını Antalya'da herkese göstereceğiz. İYİ Parti her zaman vatandaşının yanında olacak ve insanların gönüllerinde taht kuracaktır" dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.