banner113

Deniz Baykal cephesinden Antalya kavgası

banner106

CHP eski Milletvekili Av. Şahin Mengü’nün, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın görevden alınacağına ilişkin attığı tweet yankı buldu. Deniz Baykal’a çok yakın bir isim Gün Haber’e, “Deniz beyin bu olayla isminin anılması hoş değil” dedi.

Deniz Baykal cephesinden Antalya kavgası
23 Şubat 2021 Salı 12:10

banner108
banner238

Şahin Mengü’nün sosyal medya paylaşımına, Deniz Baykalcı olarak bilinen bazı isimlerin destekler mahiyette yorum yapması ve bu girişimin, ‘ Nusret Bayar’ın Baykalcıların hedefinde’ olduğuna ilişkin değerlendirmeler Baykal’ı da rahatsız etti. Deniz Baykal’a çok yakın o isim, Gün Haber'e, “Deniz bey ile hiçbir ilişkisi yok olayın… Deniz beyin böyle bir talebi olsa sayın Kılıçdaroğlu ile direkt görüşür. Ama bunu da yapacak bir olay yok“ ifadesini kullandı.
BÖCEK'İN BAYAR İÇİN, 'YA O, YA BEN' DEDİĞİ İDDİASI
Baykal’a yakın o isim, Muhittin Böcek’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak, il başkanı Nusret Bayar’ı görevden almasını istediğini ve hatta ‘Ya ben, ya o’ dediğine ilişkin yerel gazetelerde bazı haberler çıktığı yolundaki hatırlatma üzerine de, “Öyle şey olur mu?.. Bu çok çirkin bir şey… Deniz bey seçimle gelenin seçimle gitmesini ister. Böyle şeylere de asla karışmaz” dedi. 



 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.