banner113

DEVA Partisi Antalya'da sahaya indi!

banner106

DEVA Partisi Antalya il Başkanı Av.Süleyman Akıncı ve il yönetim kurulu Üyeleri, pandemi boyunca, ekonomik sıkıntılar yaşayan Antalya Esnafının sorunlarını dinledi. 

DEVA Partisi Antalya'da sahaya indi!
17 Aralık 2020 Perşembe 09:36

banner108
banner238


İl başkanı Süleyman Akıncı, Kapalı yol esnafına DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını iletti. Akıncı:” Maalesef, dünyada ve ülkemizde korona virüs salgınının etkileri çok ağır oldu. Şüphesiz ki Turizmin başkenti Antalya, salgından en çok etkilenen illerden biri oldu. Lütfen gerekli tedbirleri almayı asla ihmal etmeyelim, maske ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Çok daha büyük sorunlarla baş edebilmiş bir milletin evladı olarak, bu meseleyi de geride bırakacağımızdan eminim. Tabi bu arada salgının yarattığı ekonomik sarsıntıları en derinden hisseden esnaflarımızı da bu süre boyunca asla yalnız bırakmayacağız. 

Maalesef hükümet, esnaflarımızı kendi kaderleri ile baş başa bıraktı. Kendi çabaları ile mücadele ederek, bu zorlu süreçten çıkmaya çalışan esnaflarımız, şundan emin olsun ki DEVA Partisi, sosyal devlet anlayışı ile bu ve buna benzer sorunlara yönelik politikaları ile esnafın yanında olmaya devam edecektir.  Sadece bugün değil, yarın da yanınızda olduğumuzu ifade etmek için sizleri ziyaret ettik. Tüm dertlerinize inşallah DEVA olacağız.”dedi.


banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.