banner113

DEVA Partisi Antalya ve ilçelerinde teşkilatlanıyor!

banner106

DEVA Partisi Antalya İl Başkanlığı, Döşemealtı İlçe Başkanı olarak Soner Tosun’u atadı.

DEVA Partisi Antalya ve ilçelerinde teşkilatlanıyor!
01 Aralık 2020 Salı 13:57

banner108
banner238


DEVA Partisi Antalya İl başkanlığı, il yönetim kurulu listesini valiliğe verdikten hemen sonra, çalışmalarına ilçe başkanlarını belirlemek ile devam etti. Daha önce Demre ve Serik İlçe Başkanlarının atamalarını gerçekleştiren il teşkilatı, Döşemealtı ilçesine de uzun süren araştırma ve çalışmalar neticesinde genç iş adamı Soner Tosun’u atadı.

Antalya İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı: ”Çalışmalar aralıksız devam ediyor.”

DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Av.Süleyman Akıncı: ”Partimiz bir yandan Türkiye genelinde il kongrelerini peş peşe yaparken, biz de Antalya’mızın ilçe teşkilatlarını kurmak ile ilgili çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ilke ve prensiplerine uygun yürüttüğümüz yönetici kadroları belirleme çalışmalarımıza Döşemealtı İlçemizde de riayet ederek, bölgesinde sevilen ve sayılan genç iş adamı Sayın Soner Tosun’u Döşemealtı ilçe başkanı olarak atadık. Ülke demokrasisinin öncü siyasi partisi olma yolundaki çalışmalarımız hem Türkiye’mizde hem de Antalya’mızda aralıksız devam ediyor. 
Akıncı:”Döşemealtı’nın Antalya için tarihi önemi çok büyük.”
İl Başkanı Av.Süleyman Akıncı:”Döşemealtı’nın Antalya için tarihi önemi çok büyük, 22.03.2008 tarihinde 5747 sayılı kanun ile ilçe statüsü elde etmiş güzide ilçelerimizden biridir. Antalya’ya yaklaşık 20 km mesafede olup, Antalya–Burdur karayolu üzerinde yer almaktadır. Kuzeyde Burdur, batıda Korkuteli, doğuda Kepez ve güneyde Konyaaltı ile komşu olan ilçemizde birçok tarihi yer mevcuttur. II. Gıyaseddin Keyhüsrev Bin Keykubat tarafından 13. yüzyılda yaptırılan Tarihi Kırkgöz Han, I. İzzeddin Keykavus Bin Keyhusrev tarafından yaptırılan Evdir Han, Ariassos Antik Kenti, Termessos Antik Kenti, bunlardan birkaçıdır. Döşemealtı, Antalya ve yöresinin tarihi yapısını yansıtan önemli bir ilçemizdir. İlçe başkanı olarak atadığımız Soner Tosun’un, aslen Döşemealtı’lı olması, genç ve bölge insanı tarafından çok sevilmesi, eğitimi ve donanımı gibi kriterleri doğru bir ismi seçtiğimizi teyit etmektedir. Başta Türkiye’mize sonra Döşemealtı halkına ve en nihayetinde partimize hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden temenni ediyorum.” dedi.

Soner Tosun Kimdir?
6 Şubat 1989 Antalya Döşemealtı’nda doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi işletme bölümünü tamamladı. Yüksek lisans eğitimini S.D.Ü sosyal bilimler enstitüsü yönetim ve organizasyon alanında tamamladı. 
2013 yılında ailesine ait işletmede iş hayatına başladı. Lojistik marketçilik ve çeşitli ulusal ve uluslararası firmaların bölge distribütörlüğünü bünyesinde bulunduran firma sahibidir. Tüm departmanlarda yeterli tecrübeyi kazanarak 2 yıldır lojistik ve finans işlerini yönetmektedir. Evli, iki çocuk babasıdır.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.