banner113

Devlet Bahçeli Antalyalı o ismi çizdi

banner106

Devlet Bahçeli, kullanılan 1169 oydan 1167 delegenin oyuyla 9. kez genel başkanlığa yeniden seçildi. Antalya Milletvekili yönetim kadrosuna giremedi.

Devlet Bahçeli Antalyalı o ismi çizdi
19 Mart 2018 Pazartesi 09:22

banner108
banner238

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda kullanılan 1169 oydan 1167 delegenin oyuyla 9. kez genel başkanlığa seçildi.  Dokuzuncu kez genel başkanlığa seçilen Devlet Bahçeli’nin başkanlık divanında yer alan 4 kritik ismi listeye almaması dikkat çekti. Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin; Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk; Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu ile Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu listesinde yer almadı.


 

MEHMET GÜNAL KİMDİR?

7 Ekim 1964'te Antalya Manavgat'ta doğdu. Baba adı Turgut, anne adı Ayşe'dir.

İktisatçı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr.; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. ABD'de University of Delaware'de yüksek lisansını, Ankara Üniversitesinde İktisat doktorasını tamamladı. Makroiktisat alanında doçent oldu.

Merkez Bankasında Uzmanlık ve Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Atılım, Bilkent ve Ankara Üniversitesinde ders verdi. Gazi Üniversitesi İİBF?de öğretim üyesi ve Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Antalyalılar Derneği Başkanlığı, Türk Banka-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çeşitli dergilerde çok sayıda makalesi ve 9 kitabı yayımlandı.

23 ve 24. Dönemde Antalya Milletvekili seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği yaptı. 24. Dönemde Akdeniz-PA Üyesi, Türk-Alman Dostluk Grubu Genel Sekreteri oldu.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca; orta düzeyde Arapça ve az düzeyde Fransızca bilen Günal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.