banner113

Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı ile ilgili flaş açıklama!

banner106

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 31 Mart seçimlerinden Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait olduğu ileri sürülen ses kaydı ile ilgili açıklamada bulundu.

Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı ile ilgili flaş açıklama!
04 Temmuz 2019 Perşembe 16:17

banner108
banner238

"Sustukça üzerimize geldiler. Bunu ben saldırı olarak niteliyorum. Bana ya da muhataplarına sorulsa yanıtını alırlardı. Ses kaydını alan kişi yani Niyazi Ateş, yönetimimizdeki Ayhan Beyin yeğenidir. Büyükşehirde işe alınmasında referans Ayhan bey değildir, farklı bir referansı vardı. Ayhan Bey'in ses kaydı ile hiç alakası yok. Ses kaydını, Niyazi Ateş, Muhittin beyin oğluna teslim etti. Oğlu da Cemil Böcek'e verdi. Ses kaydı CHP üzerinden servis ettirildi. Ses kaydını yurtdışında FETÖ bağlantılı bir sosyal medya hesabı paylaştı. Müthiş bir kumpastı. Kumpasla gelen nasıl gider bilmiyorum. Biz hiç kimsenin eşi ve çocukları üzerinden siyaset yapmayız. Başkanın eşinin ses kaydının alınıp montajlanarak yayılması siyasi ahlaka sığmaz. Biz yapmadık ve yapmayacağız. Kimsenin ailesi üzerinden siyaset yapmayacağım."


'BÜYÜKŞEHİR'İ NEDEN KAYBETTİK'

Kaybettikleri Büyükşehir ve ilçe belediyelerini neden kaybettiklerini masaya yatırdıklarını dile getiren Taş, "Milletimiz neden bunu tercih etti, bunu araşırdık. Raporlarımızı genel merkeze ilettik. İlk kez yerelde ittifak yapıldı. HDP'nin millet ittifakına desteği kayıp nedenlerimizden biridir. Ekonomi ve tarımda konuların yanlış anlaşılması nedenlerden bazıları. Komisyoncular kapatılacak diye sansasyoneller vardı. Ekonomi battı diye iftiralar ile partimizi karaladılar. Birtakım tarikatların desteği söz konusu oldu. Tedbirlerimizi aldık" dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.