banner113

Ele verir talkını kendi yutar salkımı

banner106

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında, isim vermeden Ekrem İmamoğlu'na destek veren spor dünyasına sert çıktı

Ele verir talkını kendi yutar salkımı
13 Mayıs 2019 Pazartesi 14:18

banner108
banner238

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ın Ekrem İmamoğlu'na destek açıklamalarını ve son dönemde statlarda atılan, 'Her şey çok güzel olacak' sloganını kastederek, “Birinin divan kurulunda siyaset yaparlar, birinin salonunda başka bir şey derler. Öbür statta başka bir şey derler” dedi. Dilmen, tüm bunlara TFF'nin imkan verdiğini söyleyerek, “Allah’ınızı peygamberini seviyorsanız Türk futbolundan uzaklaşın. 1 yıldır susuyorum, uzaklaşın. Bunların bütün sebebi sizlersiniz" dedi.

Rıdvan Dilmen, TFF'ye seslenerek, "Bak milleti sokağa dökeceksiniz, bilerek yaptığınızı da iddia ediyorum" diye de belirtti.

Programında statlarda siyaset yapıldığını ima eden Rıdvan Dilmen, 16 Nisan 2017 referandumunda, sosyal medya hesabından "evet" kampanyasını başlatan isim olmuştu. Konuyla ilgili bir video paylaşan Rıdvan Dilmen, "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" demişti.

Dilmen videonun devamında ise, futbolcu Arda Turan'dan destek istemiş, "Sevgili Arda sen de var mısın" diye sormuştu. Dilmen'in bu hareketi o dönem tartışma yaratmıştı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.