banner113

EMITT kapılarını açtı

banner106

Dünyanın beş büyük turizm fuarından birisi olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 24. kez kapılarını açtı. Fuarda yerini alan Alanya standı büyük ilgi gördü. Başkan Yücel de turizmcileri fuarda yalnız bırakmadı.

EMITT kapılarını açtı
30 Ocak 2020 Perşembe 19:31

banner108
banner238
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen EMITT başladı. Fuarın ilk gününe yoğun ilgi gösterildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de gittiği fuar alanını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te ziyaret ederek turizmcilere başarı dileğinde bulundu.

'SEZONU VERİLERE GÖRE PLANLIYORUZ'
EMITT’in turizmi için çok önemli bir gün olduğunu söyleyen Başkan Yücel, “Ulusal olarak başlayıp gelinen noktada uluslararası bir konuma gelen EMITT 24. kez düzenleniyor ve dünyadan 60 binin üzerine katılımcı geliyor. Her zaman olduğu gibi ALTİD ve ALTAV ile birlikte Alanya Belediyesi olarak fuarda yerimizi aldık. Gelecek turizm sezonun planlamasını bu fuarlardan aldığımız verilerle planlıyoruz. Mümkün olduğunda fuarlar katılıyoruz en büyük fuarlara mutlaka Alanya’yı temsilen katılıyorum. Turizmcilerden, tur operatörlerinden, acentelerden arzu ettiğimiz hedefe yakalayacağımız bir sezonun ışığını aldık. Şimdiden herkese bol kazançlar diliyorum. Bu yıl esnaflarımızın hedefini ulaşacağını düşünüyorum” dedi.

ALANYA BÜYÜMÜŞ, KONUM KÖTÜ
EMITT dünyanın en büyük turizm fuarlardan birisi diyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, “Alanya olarak 24 yıldır EMITT’e sürekli olarak katılıyoruz. Bu yıl Antalya çatısı altında ortak bir alanda katıldık. Genel anlamda eskiye göre daha büyük bir yerde olsak dahi bulunduğumuz konum planlama açısında iyi değil, doğru bir konumda yer verilmemiş. Bizimle görüşmeye gelenler var. Alanya özelinde ve bizlere görüşmeye gelen önemli ziyaretçilerimiz var. İç ve dış pazardan bize misafir getiren acentelerle görüşüyoruz. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu burada çeşitli görümler gerçekleştirdi. Turizmde 2020 sezonu, iç ve dış pazarda olumlu seyredecek. Orta Avrupa azarında kesiler söz konu olsa da genel anlamda değerlendirdiğimiz İskandinav pazarı, İngiltere pazara, Doğu Avrupa, iç pazar ve Rusya’yı birlikte ele aldığımızda geçen senin üzerinde bir performansa sergileyeceğimiz değerlendiriyoruz. Herkese iyi bir sezon diliyorum.” dedi.

'ALANYA -GAZİPAŞA HAVALİMANI'NI ANLATIYORUZ'
'Acente görümlerimiz geçen yıla göre değerlendiriyoruz' diyen Sili, “Gazipaşa-Alanya Havalimanını mutlaka telaffuz edip, beklentiler hakkında bilgi alıyoruz . Tesislerimiz güzel servis veriyor ama şehirle alakalı olarak yada cazibe merkezleri anlamında neler yapacağımızı onların beklentileri anlamında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bunların ötesinde Alanya özelinde işin gelişmesi ve daha iyi noktalara gelmesi, başta Almanya pazarı ve iç pazar olmak üzere EMITT’te olmamız nedeniyle tespitler yapıyoruz. Gelecekle alakalı olarak yol gösterici olacak diye bilgi verdi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.