banner113

ERAY ERDEM'İN BAŞKANLIĞI HAYIRLI OLSUN!

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrasında İlçe Seçim Kurulu'nda berabere kalan 7. Komite için az önce yeniden kura çekimi yapıldı. Sonuç değişmedi. 7. komitede Eray Erdem 1 meclis üyesi, Bilal Gömeç 1 meclis üyesi aldı.

ERAY ERDEM'İN BAŞKANLIĞI HAYIRLI OLSUN!
07 Kasım 2022 Pazartesi 19:13

banner108
banner238


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini tartışmalı hale getiren 7. Komite ile ilgili sonuç değişmedi. 

İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazların değerlendirilmesinden sonra yeniden kura çekilmesine karar verildi ve adaylar ile avukatlarının katılımı ile, hakim huzurunda yeniden kura çekildi. Kura sonucu seçimin ilk sonucu değişmedi ve Eray Erdem’e 1, Bilal Gömeç’e 1 oy çıktı. Böylece ALTSO’da Erdem’in komite sayısı 12, Meclis Üyesi Sayısı 35 oldu. Böylece Erdem, yönetim kurulunu oluşturma üstünlüğünü sağladı.

5 Kasım Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde Eray Erdem 35, Bilal Gömeç 22, Tunahan Toksöz ise 12 meclis üyesi kazanmıştı. Erdem ve Gömeç’in oylarının eşit çıktığı 7. komitede ise kura çekilmiş, kura sonucunda Erdem’e 1, Gömeç’e 1 çıkmıştı. 2 Meclis Üyesi olan Komitede kimlerin görev alacağı da böylece belirlenmişti. Seçim salonunda adayların ve sandık görevlilerinin huzurunda yapılan kuranın ardından bir gün sonra 7. Komiteyi Bilal Gömeç’in kazandığı iddiası gündeme gelmişti. 
İlçe Seçim Kurulu’nun 7 Kasım Pazartesi günü sonuçlarını askıya çıkarmasından sonra itiraz süreci başladı ve mesai bitiminde itirazlar değerlendirildi. İSK, asil ve yedek üyelerin seçimi sırasında usule uygunluk bulunmadığı gerekçesiyle kuranın yeniden çekilmesine karar verdi.
İSK’nın kararını almasının ardından adaylar Eray Erdem, Bilal Gömeç, Tunahan Toksöz ve  Haydar Yıldız’a yeniden kura çekileceğini bildirdi. Kura çekime Eray Erdem avukatı ile, Tunahan Toksöz avukatı ile, Haydar Yıldız kendisi katılırken Bilal Gömeç’in avukatları katıldı. Hakim huzurunda gerçekleşen kura çekimi sonucunda Eray Erdem’e 1, Bilal Gömeç’e 1 Meclis üyesi çıktı. Meclise Erdem'in grubundan Veysi Aladağ, Gömeç'in grubundan Aygün Güler girdi. Eray Erdem 35, Bilal Gömeç 22, Tunahan Toksöz 12 meclis üyesi ile seçimi kazandılar.


 

Manşet Alanya gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı şunları yazdı

Tekrarlanan 7. komite secimleri yine 1_1 sona erdi. Kazanan Eray Erdem. Bir seçimin daha sonuna geldik. Her zaman kendime şu prensibi edimdim. Doğru bildiğin haberden şaşma. Haksızlığın karşısında sessiz kalan dilsiz şeytan olmadım. Kimsenin arka bahçesi olmadık. Seçimleri manipūle edip çıkar sağlamaya çalışmadım. Haklının doğrunun yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Kazanan Alanya oldu. Vicdanlar rahatladı..

banner109

Etiketler; #eray erdem
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.