banner113

Erdoğan'dan Bülent Arınç'a sert tepki

banner106

AK Parti grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç'ın FETÖ ile ilgili skandal sözlerine sert tepki gösterdi.

Erdoğan'dan Bülent Arınç'a sert tepki
05 Kasım 2019 Salı 15:05

banner108
banner238


ARINÇ'A SERT CEVAP

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Arkadaşlar kendisini iyi bir hukukçu olduğuna göre 'KHK facia' ifadesi kullanmasını esefle karşıladım. Bugün zaten bir toplantımız var, bunu da kendi aramızda değerlendireceğiz. Bugün yapacağımız toplantıda konuşacağız." dedi.

BÜLENT ARINÇ FETÖ'CÜLERDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Bülent Arınç geçtiğimiz günlerde verdiği röportakdaFETÖ'cülerden özür dilediğini belirterek, '“Bu felaketi yaşayan insanlara acıyorum ve onlara merhamet ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Evime temizlik yapmaya gelen, daire başkanlığından ihraç edilen bir kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş başka bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Kırıkkale’den yumurta getirip kapı kapı dolaştıran bir genel müdür yardımcısı gördükçe ben felaket görüyorum. Bir benzinliğe gittiğim zaman bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu gördüğümde acı duyuyorum.” demişti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.