banner113

Erdoğan'dan Sebze-Meyve Fiyatlarını Eleştirenlere Yanıt: Düşünün Bir Mermi Ne Kadar?

banner106

Yerel seçim startını Sivas'tan veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili yöneltilen eleştirilere terör operasyonları üzerinden yanıt vererek "Düşünün ya düşünün bir merminin fiyatı nedir?" dedi.

Erdoğan'dan Sebze-Meyve Fiyatlarını Eleştirenlere Yanıt: Düşünün Bir Mermi Ne Kadar?
08 Şubat 2019 Cuma 15:36

banner108
banner238
Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerini sebze meyve fiyatları üzerinden eleştirenlere "Ne diyorlar domates, ne diyorlar patates, düşünün ya düşünün bir merminin fiyatı nedir? Bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor. Bunlar da ona ön ayak oluyorlar" sözleriyle yanıt verdi.
Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;
"Size siz Sivaslılara yiğido deniyor. AK Parti davasını nasıl sahiplendiğinizi biliyorum. Bugünden geriye gidelim. Bin yıldır Türk yurdu olan Sivas tarihin en merkez şehirlerinden biridir. Türk İslam kimliği kazanarak büyümüş ve gelişmiştir.
Hiç bir zaman dik durmadığımızı gördünüz mü? Onun için dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. 31 Mart seçimi çok çok önemli. Rastgele ellere bu sevim bırakılamaz. Şehrimiz danişment ve Selçuklu devletlerine merkez olduğu gibi, milli mücadelemize Gazi Mustafa Kemal'le birlikte başkentlik yapmıştır. Bu toprakların tüm hazinelerini şükranla yad ediyorum. Yola çıkarken biz ne dedik; 'uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece... Gideceğiz gündüz gece...
"DÜŞÜNÜN BİR MERMİNİN FİYATI NE KADAR?"
Biz kitlere filan herkese kadrosunu verdik. Bizden bir şey beklemeyin. Bu toplantıyı provoke etmeyin. Bizler Cudi'de, Tendürek'te mücadeleyi verirken, sizin söylediklerinize bakın. Ne diyorlar domates, ne diyorlar patates, düşünün ya düşünün bir merminin fiyatı nedir? Bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor. Bunlar da ona ön ayak oluyorlar.
"BAŞKANLARIMIZ ÇALIŞMAYA BAŞLADI"
Gerekirse tanzim satışlarını kurarız. En ucuz fiyata ürünlerimizi getiririz dedik. Başkanlarımız çalışmaya başladı."
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.