banner113

Erdoğan: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Teşkilatlar yenilenecek...!

banner106

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "​16 Nisan'dan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yeni döneme kendimizi hazırlamalıyız. Metal yorgunluğu gösteren teşkilatları mutlaka yenilemeliyiz." dedi..

Erdoğan: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Teşkilatlar yenilenecek...!
19 Haziran 2017 Pazartesi 22:24

banner108
banner238
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Gençlik Kolları iftarında konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
"İSTİSMARLA ADALET ARANMAZ"
"Şimdi birileri yürüyor, sokak, cadde filan. Aynen Demirel'in dediği gibi 'Yollar yürümekle aşınmaz.' Bunlar da tabii bu yolları yürümekle aşındıramayacaklar ancak ellerindeki 'adalet' levhalarını, levhalar bile utanır bunlardan, istismarla adalet aranmaz. Siz bu ülkede, parlamentonun kahir ekseriyetine sahip olan AK Parti'nin kapatılması davalarının açıldığı o günlerde 'Ankara'da da yargıçlar varmış' diye sokaklara dökülen adamlarsınız. Şimdi kalkıp utanmadan, sıkılmadan AK Parti'yi adaletsizlikle veyahut da adalet noktasındaki sıkıntıları yaşayanların yanında yer almamakla suçluyorsunuz. Karar yargınındır, yargının verdiği bu karara da saygı duymak zorundasınız."
"DEMOKRASİYİ HUKUK STANDARTLARI İÇİNDE TESİS ETTİK"
Demokrasiyi hukuk standartları içinde tesis ettiklerini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti: "Biz, ülkemizin karışmasını istemiyorduk. Biz, ülkemizi hendeklerle, çukurlarla, bombalarla, şunlarla, bunlarla tehdit edenler gibi, işte şimdi de bu beyefendiler gibi sokaklara dökülmek suretiyle her tarafı tahrik etmek suretiyle, biz kendimize bir demokrasi mücadelesi tesis etmedik. Tam aksine demokrasiyi, hukuk standartları içinde mücadeleyi vererek yürüttük, tesis ettik."
"YENİ DÖNEME KENDİMİZİ HAZIRLAMALIYIZ"
16 Nisan'dan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yeni döneme kendimizi hazırlamalıyız. Metal yorgunluğu gösteren teşkilatları mutlaka yenilemeliyiz.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.