banner113

Erken seçim mi geliyor!

banner106

Kulislerde erken seçim olacağına dair söylentiler konuşulurken, AKP belediye başkanlarının ardından belediye meclis üyelerini de kampa sokma kararı aldı

Erken seçim mi geliyor!
03 Şubat 2020 Pazartesi 14:38

banner108
banner238

. AKP, Genel Merkez’de belediye meclis üyeleri ile eğitim programına başladı. Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen eğitim programının ilkine Bingöl, Diyarbakır, Muş ve Şırnak Belediye Meclis üyeleri katıldı.
VATANDAŞIN BEKLENTİLERİ TESPİT EDİLECEK
Meclis Üyeleri Eğitim Toplantısı’nda Meclis üyelerinin aracılığıyla vatandaşın beklenti ve talepleri not ediliyor. Bir anlamda illerin fotoğrafı çekilecek. Vatandaşın sorunları, istekleri ve beklentileri ortaya çıkarılacak.
AKP belediye meclis üyeleri ile eğitim toplantısını belirli periyotlarla sürdürecek.
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR ANLATILIYOR
AKP daha önce belediye başkanlarını eğitim kampına almıştı, şimdi de peyderpey Meclis üyeleri ile eğitim programı başladı.Toplantıda hem mevzuat eğitimi hem etik kurallarla ilgili geniş kapsamlı eğitim veriliyor. Meclis üyelerine dikkat etmeleri gereken hususlar ve hassasiyetler aktarılıyor.
BELEDİYE BAŞKANLARINA LİDERLİK, ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMLERİ VERİLDİ
AKP belli aralıklarla yaptığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantılarında da belediye başkanlarına liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi alanında uzmanlar tarafından eğitimler vermişti. 
 

banner109

Etiketler; #erken seçim
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.