banner113

Flaş gelişme. İYİ Parti Alanya ilçe başkanı Arıkan, listeye girdi. Arıkan istifa edecek mi? Genel merkez istifasını istiyor! İşte son kulis bilgiler!

banner106

İYİ Parti Antalya 15 Ocak 2023 tarihinde olağan İl kongresini gerçekleştirecek.

Flaş gelişme. İYİ Parti Alanya ilçe başkanı Arıkan, listeye girdi. Arıkan istifa edecek mi? Genel merkez istifasını istiyor! İşte son kulis bilgiler!
14 Ocak 2023 Cumartesi 17:30

banner108
banner238

Ankara her ne kadar tarafsız görünme gayreti içerisinde olsada tasarrufu net! Vahdet Afşin Karacan.

İYİ Parti içerisinde önemli bir isim şöyle konuştu:

"Antalya'yı yakından takip ediyoruz. Kimin hangi gerekçeler ile sürece dahil olduğunun da takibindeyiz. Önümüzde ki genel seçim ülkemizin gelecek yüzyılı için dönüm noktası ve bu kadar önemli bir süreçte hepimiz bireysel çıkarlarımızdan feragat ederken;birilerinin çıkıp şahsi menfaatler uğruna sürece zarar vermesine izin vermeyiz. Bu konuda tavrımız net. Gerekirse görevden alma bile söz konusu olabilir. Tabi ki işin bu noktaya gelmesi kimsenin isteyeceği bir durum değil. Biz delegelerimizin sağ duyusuna güveniyoruz.

ARIKAN VAHDET AFŞİN KARACA'NIN LİSTESİNDE 

Manset Alanya gazetesinden Hüseyin Kalaycı'nın edindiği kulis bilgileri ise şu şekilde

Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, genel merkezin desteklediği Karaca'nın listesine İl başkan yardımcısı olarak aday yazıldı. Genel merkez Arıkan'a baskı kurarak Alanya ilçe başkanlığı istifasını istiyor. Ancak Arıkan bunu kabul etmeyerek rest çekti. Genel merkez Arıkan'ın bu restine karşılık görevden alabilir.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.