banner113

Gelecek, Antalya'da start verdi!

banner106

Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi’nin Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, startı verdiklerini söyledi. Demir, “Biz kimseye düşman değiliz. Kapımız herkese açık” dedi

Gelecek, Antalya'da start verdi!
04 Şubat 2020 Salı 10:02

banner108
banner238

Ak Parti kurucularından ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nin Antalya İl Başkanı belli oldu. Partinin İl Başkanı Beytullah Demir seçildi. Başkan Demir, il binalarını hala tutmadıklarını ve Antalya’da çalışmaları için start verdiklerini belirtti. Başkan Beytullah Demir, kimseye düşman olmadıklarını kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, “Çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız. Bu günden itibaren başlıyoruz. Startımızı verdik. Partimizde yer almak isteyen herkese kapımız açık. Talepler alacağız daha sonra taleplere uygun şekilde herkese hakkettiği şekilde görevlendirme yapacağız.  Antalya’da Gelecek Partisi’ne şuan da olumsuz bir şey yok. Tabi biz eskiden Ak Parti olduğumuz için orada ki bazı arkadaşlar yadırgadı. Bu tür şeyler de siyaset de olan olaylar zaten. Normal karşılanan şeyler” diye konuştuk.

“DÜŞMAN DEĞİLİZ”

İl binalarını hala tutmadıklarını söyleyen Başkan Demir, “Bu günden itibaren onlara başlayacağız. Startımızı verdik. Yer bakmaya başladık. Teşkilat oluşturarak bir arada yürüteceğiz. En kısa zaman da bitireceğiz. Şuan da yapılmayan her şeyi biz yapmayı vaat ediyoruz. O kadar söz verilerek yapılmayan şeyler var. Biz özellikle Antalya’nın yerlisi olduğumuz için tarımla alakalı çok büyük çalışmalar yapacağız. Tarım da çiftçiyi destekleyen olacağız. Mazot desteğini yani çiftçinin maliyetini minimum gelir durumunu maksimuma çıkartacak her türlü şeyin içinde olacağız. En büyük kalem olan Antalya’nın geliri turizm burada da istihdam sıkıntısı var yurtdışından işçi getirenler otelleri de biliyoruz. Çok güzel çalışmalarımız olacak. Bu şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz. Yerel partilerle de herkesle görüşeceğiz. Biz kimseye düşman değiliz. Kapımız herkese açık” şeklinde konuştu.

Beytullah Demir kimdir?

Beytullah Demir, 01.01.1979 Antalya doğumludur. Demir, ilk, orta okul ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra, Süleyman Demirel Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ve Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun oldu. Arapça ve İngilizce dillerini konuşabilen Demir, askerliğini Jandarma Komutanlığı bünyesinde tamamlamıştır.

İş yaşamı ve sivil toplum

2001 yılında Muhasebecilik mesleğine başlayan Beytullah Demir, 2006 yılından bu yana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapmaktadır. Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Antalya Serikliler Derneği, Antalya Yörükler Derneği üyesi olan Demir, Antalya ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesidir.

Siyasi yaşamı

Genç yaşında Refah Partisi gençlik kollarında aktif siyasete başlayan Demir, üniversite öğretimini sürdürdüğü 28 Şubat sürecinde, Fazilet Partisi Fakülte Temsilciliği görevinde bulunmuştur.

Siyasi kariyerine 2002 yılında AK Parti ile devam eden Demir, 2009 yılında Kepez meclis üye adayı olmuş ve 2011 yılında Kepez İlçe Kongresi’nde yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir. Demir, 25, 26 ve 27. dönem milletvekilliği ve Antalya/Kepez İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adayı olmuştur.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.