banner113

Gelecek Partisi Alanya basınıyla bir araya geldi

banner106

Hüseyin Tuluk'un ilçe başkanlığındaki Gelecek Partisi Alanya teşkilatı Alanya basınıyla kahvaltı programda bir araya geldi

Gelecek Partisi Alanya basınıyla bir araya geldi
29 Temmuz 2020 Çarşamba 15:05

banner108
banner238
Kahvaltı programı Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Mevlüt Demir, İlçe Başkanı Hüseyin Tuluk, yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. Başkan Tuluk, inşallah Türkiye ve Alanya'nın geleceğini gençlerle birlikte yeniden inşaa edeceğiz dedi.
Kurucular kurulu üyesi Mevlüt Demir, 7 Ağustos saat 14:00’da Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşecek kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da geleceğini ifade ederek, “Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Alanya’ya gelecek. Burada sevgi atmosferini yükseltecek bir katkıda bulunacak. Alanya’yı çok özlediğini söyledi. 7 Ağustos 2020’de Alanya’mızın geleceğinde çok önemli bir kilometre taşını daha gerçekleştirmiş olacağız. Kongreye tüm hemşerilerimizi davet ediyor. Alanya için bir şölen havasına dönüştürmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kongreler siyasi partilerin bayramı. Biz bu bayramı yeni kadroların açıklanacağı güzel bir gün olarak şölen havasında geçireceğiz.” dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.