banner113

GELECEK PARTİSİNDEN  TEŞEKKÜR

banner106

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt ÇAKAN, Alanya Belediye Meclis üyeleri Erkan Demirci ve Yılmaz BAĞIŞLAR ' a teşekkür etti.

GELECEK PARTİSİNDEN  TEŞEKKÜR
13 Temmuz 2022 Çarşamba 12:21

banner108
banner238

Geçtiğimiz hafta yapılan Alanya Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan Gelecek partisi Alanya ilçe başkanı Çakan " Alanya' lı hemşehrilerimiz adına yapmış olduğumuz çağrıyı Alanya Belediye Meclisinde dile getiren meclis üyeleri Sn. Yılmaz BAĞIŞLAR ve Sn. Erkan DEMİRCİ' ye teşekkür ederiz" dedi.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geri dönüş sağlayan AK parti , MHP ve İyi parti meclis üyelerine de teşekkür eden Çakan " Herkes üzerine düşeni yaparsa huzurlu ve refah dolu bir Alanya ' yaşamak elimizde " dedi.
Konu ile ilgili teşekkür paylaşımına karşılık BAĞISLAR ise " Bizim için her siyasi parti temsilcisi değerlidir ve memleket meselelerine hassasiyet göstermesi önemlidir. Toplum menfaatleri doğrultusunda her mecrada sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Biz teşekkür ediyoruz başkanım " diyerek paylaşım yaptı.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.