banner113

Güçlü turizm için çalışıyoruz

banner106

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, pandemi sürecinde hükümetin turizm sektörünün yeniden canlanabilmesi için yapmış olduğu girişimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Güçlü turizm için çalışıyoruz
22 Nisan 2021 Perşembe 09:04

banner108
banner238

Salgın sürecinden en fazla etkilenen hiç şüphesiz ki turzim sektörünün olduğunu belirten Başkan Toklu; "Ülkelerin sınırlarını birer birer kapamasıyla birlikte gelir kaynağının bir çoğu turizm olan ülkeler de büyük çapta zararların görüldüğü gözlemlenmiştir. Bugün bir nebze de olsa ülkeler sınırlarını birbirlerine açmasıyla bu durum turizmcinin umudu olmuştur.
GÜÇLÜ TURİZM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ülkemizin çıkarları ve menfaatleri için gece gündüz demeden çalışan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un yaptıkları açıklamalarda hükümetimizin Güçlü Turizm konusunda ne kadar kararlı olduğunu ve sonuna kadar tüm şartların zorlanacağını görmüş olduk. Bu nedenle İki Bakanımız birlikte Rusya’ya giderek yerinde görüşmeler gerçekleştirecekler.
Biz her zaman olduğu gibi Turizm camiasının, esnafımızın, otelcilerimizin ve acentelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 
TEDBİRLERE UYALIM
Vatandaşlarımızdan ricamız salgının yayılmasının önlenmedi kapsamında alınan kararlara mümkün olduğunca uyulması ve sezon öncesi güvenli bir tabloyu ortaya hep birlikte koyabilmemizdir." ifadelerine yer verdi.

banner109

Etiketler; #mustafa toklu
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.