banner113

HAREKETLİLİK SÜRÜYOR: ODALAR, SEÇİM İÇİN TARİH BELİRLİYOR. İLK TAKVİMİNİ AÇIKLAYAN İSTANBUL TİCARET ODASI OLDU. İŞTE ÖNGÖRÜLEN SEÇİM TAKVİMİ!

banner106

TOBB'a bağlı oda ve borsalarda seçim heyecanı başladı, tarih ve isimler şekillenmeye başladı.

HAREKETLİLİK SÜRÜYOR: ODALAR, SEÇİM İÇİN TARİH BELİRLİYOR. İLK TAKVİMİNİ AÇIKLAYAN İSTANBUL TİCARET ODASI OLDU. İŞTE ÖNGÖRÜLEN SEÇİM TAKVİMİ!
09 Ağustos 2022 Salı 11:21

banner108
banner238

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalarda seçim hareketliliği başladı. Odalar, TOBB Kanunu’na göre her dört yılda bir seçimlerini yenilemek zorunda. Seçimin yenilenebilmesi için 2022 Eylül’üne kadar tarih belirlenmesi gerekiyor. Türkiye’nin en büyük odalarında seçim tarihlerinin belirlendiği de öğrenildi. İstanbul Ticaret Odası’nda seçimlerin kasım ayında yapılması kararlaştırıldı. Bazı odalarda da aday isimleri netleşmeye başladı. TOBB’dan odalara seçim için henüz bir yazı gitmezken, TOBB seçimlerinin zamanında yapılıp yapılmayacağının Türkiye’nin genel seçimi için bir gösterge olacağı da belirtiliyor.

Öte yandan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinin tarihi ise henüz belli olmadı. Mehmet Şahin'in önümüzdeki günlerde ALTSO'ya aday olan Eray Erdem, Tunahan Toksöz ve Bilal Gömeç ile bir araya gelecek ve ortak bir tarih belirleyerek seçim takvimini kamuoyu ile paylaşacak. . Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre ALTSO seçimin Kasım ayının ilk haftasında yapılacağı ve bunun için de oda da hazırlığın başladığı öğrendi.   
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.