banner113

Hesapları çalındı

banner106

ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam’ın seçim çalışmalarını yürüttüğü sosyal medya hesaplarının çalındığını açıklamasının ardından diğer adaylardan Selman Arıkan da kendilerinin de hesaplarının çalındığını belirterek Nizam’ı isim vermeden ‘ihaleyi kendilerine yıkmak’ ve ‘mağdura oynamak’ ile itham etti.

Hesapları çalındı
17 Aralık 2021 Cuma 15:12

banner108
banner238

13 Ocak 2022 Perşembe günü gerçekleştirilerek Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) seçimleri yaklaştıkça adaylar çalışmalarına hız verdi. Adaylar esnaflara ulaşıp projelerini açıklarken seçim atmosferi gerginliği de yaşamaya başladılar. ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını açıklamasının ardından diğer adaylardan Selman Arıkan da aynı şekilde kendi hesaplarının da çalındığını açıkladı.
Arıkan, isim vermeden Nizam’ın kendilerini suçladığını belirterek şunları söyledi: “Malum seçim sürecine az bir süre kala adayların sosyal medyaları ile alakalı sıkıntılar oluyor, çalınma gibi. 20 gün önce benin Instagram hesabım çalındı ve geriye alamadım. Diğer aday arkadaşlarımızın da sosyal medyalarında sıkıntılar oluyor. Duyumlar geliyor; ihaleyi bize yıkmaya çalışıyorlar. Mağdura oynuyorlarmış. Gerek yok, seçimler gelip geçici dostluklar bakidir. Sağda solda ağlayan arkadaşa da sesleniyorum hakkımda konuşmaların kulağıma geliyor. Gerek yok, lekeleme ile seçim alınmaz”
FATİH NİZAM NE DEMİŞTİ?
ALESO Başkan Adayı Fatih Nizam, seçim çalışmalarında esnafa daha hızlı ulaşmak için kullandıkları sosyal medya hesaplarının çalındığını ve kapatıldığını açıklayarak “Hiçbir gayri ahlaki tutum, davranış, söylem ve eylem bizi bu yoldan alıkoyamayacaktır. Bizler ahlaklı bir yenilgiyi, ahlaksız bir zafere tercih etme olgunluğuna erişmiş, ahlaki değerler ile kendimizi yetiştirmiş bireyleriz Bu tarz gayri ahlaki tutum ve davranışların kimseye bir faydası olmayacağı gibi, aksine kamuoyu gözünde küçültücü davranışlar olup hiç kimsenin tenezzül etmemesi gereken yakışıksız davranışlardır.” demişti.
Ahlaklı yenilgiyi, ahlaksız zafere tercih ederim

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.