banner113

Hilmi Er: Yaşananların tek sorumlusu Yücel Apaydındır!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkan adayı Hilmi Er, pazar günü yaşananların tek sorumlusu mevcut başkanı Yücel Apaydın'ın olduğunu ileri sürdü.

Hilmi Er: Yaşananların tek sorumlusu Yücel Apaydındır!
22 Haziran 2020 Pazartesi 12:41

banner108
banner238

EN İNCE AYRINTISINA KADAR RAPOR
İlçe Başkan adayı Hilmi Er, pazar günü yaşananların partimize yakışmadığını ifade ederek tek sorumlusunun ise Yücel Apaydın olduğunu iddia etti. Delege seçimi gözlemcisi Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ise bir rapor hazırlayarak genel merkezi bu hafta içi sunacak. Başkan adayı Er "Bizden rapor istendi. Bizde tüm olanların en ayrıntısına kadar rapor haline getirerek hem il teşkilatına hem de genel merkezimize sunacağız. Bu rapor doğrultusunda genel merkez bir karar verecek. Bizler sürecinin zen başından itibaren defalarca söyledik. Delege seçiminin yapılacağı yerin yanlış olduğunu ilettik. Yıkılan düğün salonunun alanı boş. Orada yapılmasını istedi. Ama Apaydın dinlemedi. Bildiğini yaptı. Ve sonuçu ortada. Pandemi sürecinde çok sağlıksız bir ortam oluştu.  Sorumlusu ise mevcut başkan Yücel Apaydır"
ŞAİBELİ SEÇİM
Başkan adayı Hilmi Er iddialerini şu şekilde sürdürdü. "Üyelerimiz kabin içerisine girdiklerinde tel zımba ile birbirine eklenmiş halde 2 liste yerine tek liste ile karşılaştılar. Buna itiraz ettik. Bize unutmuşuz deyip tekrar ikinci listeyi verdiler.  Sakladıkları liste ise bizi destekleyip delege olmak isteyen üyelerimizin listesiydi. Böyle bir süreçte maalesef delege seçimi gerçekleştirildi. Saat 08.00'den öğle saatlerine kadar en fazla 300 kişinin oy kullandığını öğrendik. Hadi 600 daha koyun 900 kişi eder, 100 kişi de biz diyelim toplam 1000 kişi. Kullanılan oy sayısına bakarsanız bu kişiler ne zaman oy kullandılar. Maalesef delege seçiminde şaibe var. Bunu net bir şekilde raporda belirteceğiz” dedi. 
GÖREVDEN ALINABİLİR
Bundan sonraki delege süreçi ile ilgili ise Hilmi Er "Şaibeli delege seçiminin hemen ardından Antalya ile Genel Merkez’den bizleri arayan yetkili büyüklerimiz oldu. Onlarada durumu izah ettik. Genel merkezimiz bir karar verecek. Esasında şöyle bir olasılık olabilir. Yücel Apaydın görevden de alınabilir. İkinci kongre için ise yeterli bir süre de kalmayabilir. O zaman Genel Merkez yetkilileri tarafından atama olasılığı gündeme gelebilir"
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.