banner113

‘İhmal’ iddialarına yanıt Akaydın’dan

banner106

Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yaklaşık 1.5 ay tedavi gördüğü özel hastane ile ilgili ‘ihmal’ iddialarına, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’dan yanıt geldi.

‘İhmal’ iddialarına yanıt Akaydın’dan
29 Eylül 2020 Salı 14:45

banner108
banner238

İki aya yakın zamandır koronavirüs tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne nakledilen Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek’in özel hastanedeki tedavisinde ‘ihmal’ iddialarına, Prof.Dr. Mustafa Akaydın bir mesajla açıklık getirdi. Antalya Büyükşehir belediyesi eski başkanlarından ve CHP eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile iddiaların gearçeği yansıtmadığını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te görüldüğü öne sürülen enfeksiyonunun yoğun bakım ünitelerinde uzun süreli tedavilerde görülebilen normal vakalardan olduğuna işaret eden Akaydın, sağlık kurumlarının bu şekilde hedef gösterilmesinin ‘yakışıksız’ olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Akaydın paylaşımında görüşlerini şöyle dile getirdi:

İŞTE O MESAJ
 “Sevgili hemşehrilerim, Muhittin Böcek başkanımızın sağlığı ile ilgili bazı haksız duyumlar almış bulunuyorum. Öncelikli iki yıl önce rahmetli olan eşimin tedavisini de başarıyla yürüten Memorial Antalya Grubu’nun Sayın Başkanı da aynı titizlikle tedavi ettiğinin tanığıyım. Bilinmelidir ki, yoğun bakım hastaları bağışıklık sistemlerinin bozulması nedeniyle kolaylıkla enfekte olabilmekte, hatta vücutta doğal olarak yaşayan mikroplar zararlı hale gelebilmektedir. Dolayısıyla Muhittin başkanın yaşadıkları da buna benzer bir durumdur. Sağlık kurumlarının hedef gösterilmesi yakışıksız olup, halkımızın hekimlere ve sağlık kurumlarına olan güvenini sarsmaya yol açmaktadır. Antalya’nın bütün yoğun bakım üniteleri donanımlı hekimlerce yönetilmektedir. İnancımız Muhittin başkanımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşacağıdır. Dualarımız onunla..”


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.