banner113

İlçe gibi "MAHMUTLAR"

banner106

2021-2022 Antalya Süper amatör liginde bölgemizi temsil eden Mahmutlarspor, kulüp başkanı ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Yılmaz Bağışlar başkanlığında başarılı bir sezon geçirdi.

31 Mart 2022 Perşembe 09:12

banner108
banner238

Ligin devre arasında teknik direktörlüğe Nevzat Akgül'ü getiren ve Kumluca, Döşemealtı, Muratpaşa ve Finike gibi ilçe takımlarıyla başa baş mücadele eden Mahmutlarspor kulübü başkanı Bağışlar sosyal medya hesabından subliminal bir mesaj ile " 12 takımın yer aldığı ligde, ilçe takımları arkasında ligi 5. sırada tamamladık, Şimdi görev Ankara'da" diyerek esprili bir mesaj yayınladı.
Bağışlar'ın paylaşımı şöyle;
"Mahmutlarspor olarak bu sezon 12 takımın bulunduğu Antalya Süper amatör futbol Ligini Kumluca, Döşemealtı, Muratpaşa ve Finike gibi 4 tane ilçe belediye takımının hemen arkasında 5.  sırada tamamladık.
Şimdi görev Ankara'da..
Latife bir tarafa, hiç bir menfaat beklemeden omuz vermek, emek harcamak,  gençlere yol göstermek ve destek olmak vs. gibi duyguları bilmeyenlere  anlatmaya gerek duymadan;
Bu gençlere destek olan yönetim kurulumuza, esnaflarımıza, taraftarlarımıza, sponsor firmalarımıza,  teknik direktörümüz Nevzat Akgül' e , Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel' e ve futbolun asıl öznesi fedakar futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.
Tarih, oturduğu yerden laf söyleyenleri değil, tarih, fedakârlıkla yürünen yola ışık olanları yazar "
Ayrıca, Mahmutlarspor kulüp başkanı ve inşaat mühendisi Yılmaz BAĞIŞLAR ile Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel işbirliğinde hazineden tahsisi ve Belediye destekli yapımı projelendirilen Mahmutlarspor merkezi inşaatının ise bu ay içerisinde tamamlanması ve açılması bekleniyor.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.