banner113

İYİ Parti Alanya'dan İstanbul çıkartması!

banner106

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Alper Arıkan öncülüğünde partilerinin 4. yıl kutlamaları için İstanbul’da Genel Başkan Meral Akşener’i yalnız bırakmadı.

İYİ Parti Alanya'dan İstanbul çıkartması!
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:40

banner108
banner238

26 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıl dönümü kutlaması dün saat 13.30 İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Genel Başkan Meral Akşener burada yaptığı konuşmada ekonomiden tarıma, çevreden kadın haklarına, eğitimden hukuka kadar partisinin her vaadini anlattı.

Akşener, “İyi Parti iktidarında yandaş kavramını kaldıracağız. Milletin sırtından, tüm keneleri söküp atacağız. Devletin kontrolünü, kişilere değil, yasalara, kanunlara ve kurallara bağlayacağız. Yaptım ettimlerle; oldu bittilerle; hareket etmek yerine, her kararımızda, milletimize başvuracağız. ‘Bir kesime değil, herkese hizmet’ anlayışımızı istisnasız tüm vatandaşlarımıza hissettireceğiz. Yollar, köprüler, tüneller, milletimizin rahatça kullanacağı hizmetler olacak. Yani, yapılan hizmetlerin sahibi, artık müteahhitler değil, millet olacak! Özgür düşünceyi savunacağız, önünü açacak her türlü adımı atacağız. Üniversiteler, liyakatli insan yetiştiren, hür ve adil kurumlar haline gelecek. Akademisyenler, düşüncelerinden ötürü dışlanmayacak; bilimsel çalışmalarına destek sağlanacak. Bu ülkede torpil devri, önceden hazırlanan listeler ve mülakatlar, artık son bulacak. Öğretmen atamaları, liyakate uygun şekilde, hakkıyla yerine getirilecek” dedi.

İstanbul’daki programa ekibiyle, yönetimiyle, partililerle neredeyse tam kadro katılan İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, yaptığı açıklamada, Alanya’dan ciddi bir katılım ile İyi Parti’nin İstanbul’da düzenlediği 4. yıl kutlamalarına katıldık. Bir kez daha gördük ki 4. yılımızda ülkemizin dört bir yanından iktidar ışığı İstanbul’da yandı. Bugün Türkiye, ucube Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sonrasındaki aydınlık geleceğimiz olan İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile ilk Başbakanımız Meral Akşener’i dinledi ve bağrına bastı. Ömer’in yolunda, Atatürk’ün izinde, yağmur çamur dinlemeden, partimiz ve milletimiz için kilometrelerce yol gelen Alanya’mızın gönlü güzel partililerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.