banner113

İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKAN ADAYI HİLMİ ER DELEGELERE SESLENDİ: SEÇİMİ KİM KAZANIRSA KAZANSIN, TEK KAZANAN PARTİMİZ OLACAKTIR...!

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkan adayı Hilmi Er, delege bazında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKAN ADAYI HİLMİ ER DELEGELERE SESLENDİ: SEÇİMİ KİM KAZANIRSA KAZANSIN, TEK KAZANAN PARTİMİZ OLACAKTIR...!
23 Kasım 2022 Çarşamba 13:10

banner108
banner238


Başkan adayı Hilmi Er "Teşkilatımızla birlikte omuz omuza demokrasi şölenine hazırlanıyoruz. İktidar yolunda hep beraber yürüyeceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu yarışta sadece teşkilatıma ve kendime güvenerek aday oldum. Hayatını Alanya'da geçirmiş bir insan olarak İYİ Partinin Alanya ilçe başkanı olmak, bu hedefe yürümek ve partimizin bayrağını daha yukarı taşımak benim öncelikli hedefimdir. Bunun dışında hiçbir beklentim yoktur. Gerçekleşecek seçimlerde alnımız ak, vicdanımız rahat bir şekilde teşkilatımızın karşısına çıkacağız.  Tüm yanıltma girişimlerine inat gerçek bir demokrasi şöleni gerçekleştireceğiz. Seçimi kim kazanırsa kazansın tek kazanan partimiz olacaktır. Seçimden sonra da bir nefer olarak iktidar mücadelemize durmadan sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

SİZE SÖZ VERİYORUM: BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR İLÇE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in arkasından yürümenin gururunu yaşadığını söyleyen Başkan adayı Hilmi Er "Ben hiç kendim için bir şey istemedim. Yani birisinden bir şey istemek bizim tarzımızda birileri için gerçekten çok zor. Ama bugün öyle değil. Bugün çok değerli delegelerimizden bir şey istemek istiyorum. Şu an gerçekten zor ama ben sizden Alanya İlçe Başkanlığı'nı istiyorum. Bana yardımcı olacağınızı, bana destek olacağınızı, arkamda duracağınıza inanıyor ve söz veriyorum; sizleri hayal kırıklığına uğratmayacağım. Size söz veriyorum; dürüst, yalan olmadan, riya olmadan, çatışma olmadan, birleştirici, bütünleştirici bir ilçe başkanı olmaya çalışacağım. Eğer takdir buyurursanız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.