banner113

İYİ Parti Alanya kararını verdi!

banner106

Antalya İl Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran’ı destekleme kararı alan İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, Başaran’ın listesine Alanya’dan 4 isim verdi.

İYİ Parti Alanya kararını verdi!
31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:12

banner108
banner238
İlçe kongrelerinin tamamlandığı İYİ Parti’de yarın Antalya İl Kongresi gerçekleştirilecek. Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak kongre için mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran ve Ali Adnan Kaya, başkanlık için yarışacak. Daha önce adaylıklarını açıklayan Nihat Kavşut, Ali Adnan Kaya lehine adaylıktan çekilerek Kaya’yı destekleme kararı almışlardı.

Kaya, “Üç değerli adayımızın kongremize ittifak ile girme kararının Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyoruz” derken Başaran, “Ben İYİ Parti'nin birleştirici, bütünleştiricisi olmak ve İYİ Parti'yi Antalya'da birinci parti yapmak için göreve devam etmek istiyorum. Takdir İYİ Parti delegelerimiz ve partililerimizindir. Onların kararına saygı duyacağız” dedi. 

İl Kongresi’nde Alanya’dan İlçe Başkanı Alper Arıkan, İl Yöneticisi Cafer Uyar, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 87 il delegesi de oy kullanacak. Yarın yapılacak kongrede Alanya İlçe Teşkilatı’nın mevcut İl Başkanı Başaran’ı destekleyeceği öğrenildi.

İlçe yönetimi ile birlikte Başaran’ı destekleme kararı alan İlçe Başkanı Arıkan’ın Başaran’ın listesine 4 isim önerdi. Önerilen isimler Ahmet Yetkin, Mesut Tekin, Ali Arıkan ve Gümrah Gürsoy, il başkanı Başaran’ın tekrar kazanması halinde il yönetiminde Alanya’yı temsil edecekler. 

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.