banner113

İyi Parti Alanya teşkilatı kapatıldı!

banner106

İYİ Parti Covid-19 nedeniyle artan vaka sayılarının ardından İlçe binasını geçici bir süreliğine kapatma kararı aldı.

İyi Parti Alanya teşkilatı kapatıldı!
07 Aralık 2020 Pazartesi 09:04

banner108
banner238
Tüm yurtta artan vakaların Alanya'da da büyük artış göstermesi üzerine 7 Kasım Pazartesi gününden itibaren İlçe Teşkilat binasının  kapatılacağı duyuruldu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan tarafından yapılan açıklamada, “Bugün yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda; Son dönemde Koronavirüs (COVID-19) vakalarının katlanarak arttığını gözlemliyoruz.Açıklanan tablo bize durumun hiç te iç açıcı olmadığını gösteriyor.  Süreci başından beri dikkatle takip ediyoruz.Ülke çapında alınan göstermelik tedbirlerin vaka artışlarını önlemekte yetersiz kaldığını üzülerek takip ediyoruz.
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi tarafından getirilen öneriler, mevcut iktidar tarafından kulak ardı edilmiş ve tüm yurtta olduğu gibi Alanya'mızda da vaka sayıları tehlikeli boyutlara ulaşmıştır.Hem parti çalışanlarımızın hem de değerli vatandaşlarımızın sağlığını korumak maksadıyla İlçe Teşkilâtımızı Pazartesi (yarın) gününden itibaren tedbir amacıyla geçici bir süre kapatma kararı aldık.Pandeminin seyrine göre normal hizmet düzenine geçilecektir.
Bu vesileyle virüse yakalanan vatandaşlarımıza acil şifalar,hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet diliyor, hemşehrilerimizin çok dikkatli olmasını rica ediyorum.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.