banner113

İYİ PARTİ ALANYA TEŞKİLATINDA İSTİFALAR ARD ARDINA GELİYOR

banner106

Geçen hafta İYİ Parti İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe ile yarışan Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gökçen Kayakıran görevinden istifa etti. 

İYİ PARTİ ALANYA TEŞKİLATINDA İSTİFALAR ARD ARDINA GELİYOR
23 Ocak 2023 Pazartesi 16:15

banner108
banner238

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na Şefik Bahçe'nin seçilmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya'nın ardından istifalar sürüyor. Son olarak bugün de Yönetim Kurulu Üyesi Gökçen Kayakıran istifa etti. Gökçen Kayakıran yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“20 Ocak 2023 tarihinde yapılan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı seçiminde yönetim kurulu üyelerimizin tercihi ile sayın Şefik Bahçe ilçe başkanı olarak seçildi. İlçe başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, partimizi en iyi şekilde temsil etmesini temenni ederim. Genel Başkanım ve gönlü temiz partililerim için her zaman bir nefer olduğumu bilmenizi isterim. Ancak seçim dönemi aleyhimde yapılan asılsız propagandalar nedeniyle ilçe başkanlığı yönetim kurulundaki görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte arkamda duran ailem ve yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Unutulmamasını ve hep hatırlanmasını istediğim şudur ki, iyilik iyidir.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.