banner113

İyi Parti il başkanı Aydın: ''Antalya'nın 19 ilçesine talibiz''

banner106

''Antalya Büyükşehir Belediye Başkalığı ile birlikte Antalya'nın 19 ilçesinin tamamına talibiz ve hepsinde de iddialıyız. Hatta bazı ilçeleri açık ara farkla kazanarak İyi Parti belediyesi yapacağız.''

İyi Parti il başkanı Aydın: ''Antalya'nın 19 ilçesine talibiz''
08 Ekim 2018 Pazartesi 09:39

banner108
banner238

İyi Parti Antalya İl Başkanlığında geçtiğimiz ay yaşanan görev değişimi sonrasında 27 Eylül’de il başkanlığı görevine getirilen İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın Ayyıldız Toros gazetesine açıklamalar yaptı. Çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladığını ifade eden Aydın yeni yönetimini hızlı bir şeklide oluşturarak yerle seçimler için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Aydın 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçenin tamamında iddialı olduklarını açıkladı.
ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI OLARAK
İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın siyasi geçmişi, İyi Parti çalışmaları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarında şunları söyledi; “Ben ülkücü bir gelenekten gelen ülkücü bir ailenin çocuğuyum. Antalya’da liseyi okurken aileden gelen bu kültür ile birlikte Ülkü Ocakları ile tanıştık üniversitede aynı şekilde devam etti ve hep bu davanın içinde yer aldık. Askere gidip geldikten sonra ise Elmalı'da mali müşavirlik stajımı bitirip olarak Mali Müşavir olduktan sonra Ülkü Ocakları Başkanı olarak atandım ve bu görevi 7 sene sürdürdüm. Daha sonra Ocak Başkanlığı ardından Elmalı MHP İlçe Başkanlığı görevine getirildim.
FETÖ'CÜLÜK YAFTASI YAPIŞTIRDILAR
2015 Kasım seçimleri sonrasında MHP içinde başlayan muhalefet hareketine dahil oldum. O süreçte muhalefet olan ve imza veren delegeler içinde yerimi aldım. O günden bu günlere geçen iki buçuk üç yıl süresince hep Sayın Meral Akşener’in yanında oldum. 15 Temmuz’dan sonra genel başkanımıza FETÖ’cülük yaftası yapıştırdılar o zaman da Genel Başkanımızın yanında olanlardan birisi oldum. Yine referanduma hayır toplantısını yapan Türkiye'deki ilk ilçe başkanlarından biri bendim. Partimizin kurulması ve Antalya il yönetiminin oluşması ile birlikte ise İyi Parti Antalya İl yönetiminde görev yaptım.
Akşener’in Elinde Mazbata Alan İlk İl Başkanı
İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ilk kez bir il başkanına kendi eli ile mazbata verdiğini ve bunun da Antalya’ya verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “İyi Parti Antalya İl Başkan ve Yönetiminin görevden ayrılmasında sonra ise bu görev Genel Başkanımız ve partimiz tarafından 27 Eylül 2018 tarihinde bize tevdi edildi. Sayın Genel Başkanımız bugüne kadar Türkiye'de hiçbir başkanımıza kendi elinden mazbata vermemişti. Ben il başkanlığı mazbatasını almak için gittim zaman bana kendi elleriyle görevlendirme mazbatasını verdiler. Antalya’nın bir çocuğu olmam, Yörük olmam, herhangi bir yerle bağı olmayan tertemiz sivil bir insan olmam sebebiyle Antalya bana çok destek verdi. Göreve geldiğimden bu yana hem bana hem partimize Antalya’nın her yerinden büyük bir destek var. Antalya halkı bana sahip çıktı, İyi Partiye sahip çıktı.”
19 İLÇEDE DE İDDİALIYIZ
“Antalya’mız çok önemli bir yer, İnşallah gençliğimizle, enerjimizle ve arkadaşlarımla birlikte çok güzel çalışmalar yapmak amacındayız. Antalya Türkiye için önemli bir yer ama İyi Parti için daha önemli bir yer. Yine Serik ilçemiz de partimiz ve bizler için çok önemli çok anlamlı bir yer. Şu anda yeni yönetimimiz oluşturma aşamasındayız. Bu hafta yeni yönetimimizi oluşturup arkadaşlarla birlikte hızlı bir şekilde görev dağılımını yapı çalışmalara başlayacağız. Daha sonrasında ise bütün ilçe yöntemlerimizle, ilçe başkanlarımızla oturup görüşüp gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Bu çalışmaları hızla tamamladıktan sonra ise tüm il ve ilçe yönetimlerimiz ve partililerimizle birlikte 2019 Yerel Seçimleri çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Antalya'da daha öncesinde olduğu gibi çok iddialıyız. Antalya Büyükşehir Belediye başkalığı ile birlikte Antalya’nın 19 ilçesinin tamamına talibiz ve hepsinde de iddialıyız. Hatta bazı ilçeleri açık ara farkla kazanarak İyi Parti belediyesi yapacağız.”
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.