banner113

İyi Parti'nin gündemi Türkiye gündemiydi

banner106

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın gündeminde Türkiye konuları vardı.

İyi Parti'nin gündemi Türkiye gündemiydi
06 Kasım 2018 Salı 15:45

banner108
banner238

İyi Parti teşkilatının haftalık toplantısı Yücel Apaydın'nın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrasında Apaydın gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

APAYDIN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI
-Dün açıklanan rakamlara göre enflasyon %25.2 oldu ve böylece 15 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu durum enflasyonla tek başına mücadele eden halkımızı şaşırtmadı. 
-Açlık sınırının 1893 lira olduğu ülkemizde Asgari ücret 1603 lira. Bu şu demek oluyor, milyonlarca Asgari ücretli açlık sınırının altında yaşamak zorunda. 
-İnsanlar kışı nasıl geçireceğini, çocuğunu nasıl okutacağını, nasıl ısınacağını kısacası temel ihtiyaçlarını karşılamak için nasıl para bulacağını kara kara düşünürken hükümet, zam yapmaktan başka çare üretemiyor.
-Hükümet sürekli esnafların ve işadamlarının indirim yapmasını bekliyor. 
-Hükümet bu zamlara karşı indirim yapılması gerektiğine dair düşüncesinde samimiyse devletin elinde olan kamu mallarına yani elektrik, su, doğalgaza, akaryakıta%50 zam yapmak yerine, indirim yapsın. Üretim girdilerine, çiftçiye kısacası üretimde gerekli olan tüm kalemlerde indirim yapılsın.
-Enflasyon sepetini değiştirerek, pembe tablolar çizerek halkı kandıramazsınız ancak böyle yaparak halkı oyalarsınız. Halka baskı uygulayıp, temel ihtiyaçlarına sürekli zam yaparak, halkın yaşadığı ekonomik krizi önleyemezsiniz.
-Umuyoruz ki iktidar bu rakamlardan bir ders çıkararak geçte olsa bir önlem alır. Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'ın da dediği gibi; sözüm ona israfı "itibar" gibi görüp lüks harcamalarından taviz vermeyen ve tasarrufu sadece vatandaştan bekleyen iktidar derhal kendine gelmeli.
-Saray'da, hükümette, devlette, kamuda israfa son vermeli ve enflasyon karşısında ezilen milyonların sesine kulak vermelidir.
-Bir diğer konuda HDP’li Pervin Buldan’ın Yerel seçimlerde ittifak arayışında olduğuna dair açıklamalarıdır. Bu şer ortaklığının içerisinde İYİ Parti asla olamaz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in her zaman dediği gibi; Bizim ittifakımız milletledir. 
-İYİ Parti, milletin hukukunu müdafaa etmeye devam edecektir. Gaflet ve ihanet teşebbüslerine karşı durarak milletin sesi olmayı sürdürecektir.
 

banner109

Etiketler; #yücel apaydın
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.