banner113

İyi Partide Alanya krizi mi var...!

banner106

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, ilçe başkanlarını atarken, Alanyanın ataması gerçekleşmedi. 

İyi Partide Alanya krizi mi var...!
07 Kasım 2018 Çarşamba 14:23

banner108
banner238
Genel merkezin ilçe başkanlarına istifa tavsiyesinden sonra İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın’a istifalarını sunan 19 ilçe başkanlığın yeniden atamaları yapılıyor. İYİ Parti Kumluca, Kepez, Muratpaşa Manavgat ve Serik ilçe başkanları belli oldu.

Manavgat’a kadın başkan atandı, Muratpaşa İlçe Başkanı ve Serik İlçe Başkanı değişmedi. İYİ parti Manavgat İlçe Başkanlığı'na mali müşavir Hatice Avcı, Serik İlçe Başkanlığı'na Kadir Bodur, Kumluca İlçe Başkanlığı'na  Bekir Bircan, Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Mustafa Gönenç, Kepez İlçe Başkanlığı'na Osman Bulut seçildi.  İlçe başkanları yetki belgelerini il başkanı Ahmet Aydın’ın makamında aldılar.

Ataması yapılan içe başkanları ilçe başkanları, İYİ Partiyi ilçelerinde yerelde iktidar yapmak için çalışacaklarını söylediler. Kepez, Muratpaşa, Kumluca Serik ve Manavgat İlçe Başkanlıkları'na yetki belgelerini veren Ahmet Aydın, ''İlk olarak Manavgat İlçe Başkanımız  kadın olduğu için atadık, ardından Kumluca, Kepez, Muratpaşa Serik İlçe Başkanı'mızı atamış bulunuyoruz görevlerinde başarılar diliyorum'' dedi

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.