banner113

İYİ PARTİLİ ARIKAN: BİZ BURAYA HER TÜRLÜ KİRLİ OYUNLARIN İÇİNDEN GEÇTİK DE GELDİK!

banner106

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, dün akşam delegelerle yaptığı toplantıda çarpıcı açıklamalar yaparken, "Biz buraya her türlü kirli oyunların içinden geçtik de geldik" dedi

İYİ PARTİLİ ARIKAN: BİZ BURAYA HER TÜRLÜ KİRLİ OYUNLARIN İÇİNDEN GEÇTİK DE GELDİK!
23 Kasım 2022 Çarşamba 09:22

banner108
banner238

Arıkan konuşmasında, "Bildiğiniz üzere antidemokratik ve merkeziyetçi yönetim anlayışını benimseyip, ülkemizi tek adam rejimine sürükleyen partiler için kongreler bir teferruat iken; partide demokrasi, ülkede demokrasi şiarı ile ülkemizin hak ettiği aydınlık ve demokratik yarınlar için yola çıkan İYİ Partimizde kongreler şölendir, düğündür, demokrasinin vazgeçilmez yapı taşıdır. Bu nedenledir ki; Alanya basınında ve Alanya halkınca son aylarda partimiz bir hayli konuşulmakta, merak içerisinde kongre sonucu beklenmektedir.
Tabi ki bu süreçte partimize gönül vermiş veya halisane duygular ile bizleri takip eden üye ve vatandaşlarımızı tenzih ederek, bazı odakların kongre sürecimizi sanki düşmanmışçasına bir süreç olarak nitelendirip, kendi akıllarınca kaos ve kargaşa ortamı yaratarak partimizi yıpratmaya, geleceğe dönük kirli ve art niyetli Alanya planlarını hayata geçirmeye çalıştıklarını görmekteyiz.
Bu süreçte bizlere rakip olan fakat sonrasında partimizin ortak başarısı için birlikte mücadele edeceğimiz aday arkadaşlarım ile bu kirli ellere, vesveseci dillere ve oyun içinde oyun kurmaya çalışan şark kurnazlarına asla ve asla fırsat vermeyeceğiz. Biz buraya her türlü kirli oyunların içinden geçtik de geldik.Partimize gönül vermiş hemşerilerimizin gözünden geçtik de geldik. Her türlü kirli oyunu bozarak ve bozmaya devam ederek geldik. İftira ve dedikodularına onurumuzu, haysiyetimizi, aile ve şerefimizi kattılar; hepsini def ettik de geldik!
Biz buraya, sizlerin huzurunda Alanya’da 1.Parti olma sözümüzü tutmak, oyunuza ve desteğinize talip olmak, bir dönem daha ilçe teşkilatımızı parti hedef ve programlarımıza uygun şekilde dürüstlükle, şeffaflıkla ve en önemlisi samimiyet ile yönetmeye geldik. Değerli delegasyon, sizlerden şahsi ricam tüm kirli odakların gözünü diktiği, pürü pak olarak alnımızın akıyla çıkacağımız 27 Kasım kongre sürecimize kadar, Alanya’nın gündemini meşgul eden ve partimizin genel merkezini hedef alıp, yıpratmaya yönelik antidemokratik dedikodulara kulak asmamanız, gönül rahatlığı ile delegelik görevini yerinize getirmenizdir.
Unutmayın kötülerin hedef aldığı iyilerin karargâhı asla ve asla delegelerinin iradesine kilit vurmaz, hürriyetini kısıtlamaz.
İrade sizde, karar sizde, mühür sizde. Şahsım ve ekibim adına kararınızın, iradenizin ve seçiminizin bir parçası olmaktan, bundan sonraki süreçte de omuz omuza ülkemizin ve Alanya’mızın geleceği için mücadele etmekten ancak ve ancak onur duyarız.
1.Olağan Kongremizde siz kıymetli yol arkadaşlarımın huzurunda vermiş olduğumuz birinci olma sözümüzü, 2. Olağan Kongre sürecimizde de yineliyor ve diyoruz ki; vallahi de billahi de sutacağız! Yüksek huzurunuzda kanımızın bir parçası Türklüğümüz, istiklal ve istikbal abidemiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının da manevi huzurlarında yüksek sesle haykırıyorum. Türk’üm diyemeyenlere, Türklüğü ayaklar altına almak isteyenlere ve onların işbirlikçilerine inat; Ne mutlu Türk’üm diyene. Allah yâr ve yardımcımız olsun" İfadelerini kullandı.  Haber MERKEZİ

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.