banner113

İYİ PARTİLİ ARIKAN' DAN AK PARTİLİ TOKLU YA CEVAP

banner106

Alanya siyasetinde söz düellosu devam ediyor

İYİ PARTİLİ ARIKAN' DAN AK PARTİLİ TOKLU YA CEVAP
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:22

banner108
banner238

İyi Parti Alanya teşkilat başkanı Alper Arıkan, AK parti ilçe başkanı Mustafa Toklu nün açıklamalarına cevap verdi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Sayın Mustafa Toklu’nun şahsıma ve Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi değerli arkadaşımıza verdiği cevap niteliğindeki (!) açıklamalarını hayretle ve hatta ibretle takip ettim. 

Ne yazık ki Sayın Toklu iddialara net cevaplar vermek yerine bağlı bulunduğu siyasi ahlakın bir tezahürü olarak bizleri kendisine iftira atmak ve küçük duruma düşürmek gibi yersiz suçlamalarla itham etmiştir. 

Bulanık suda balık avlama taktiği olarak da kendi projelerinin Alanya Belediyesi’nden geçen tüm projeler arasında sadece yüzde 3 e tekabül ettiğini söyleyerek geçirdiği rekor sayıda projeyi makul ölçülerde göstermeye çalışmaktadır. 

Bu kadar aciz duruma düşmüş olması ve ipe un sermeye çalışması aslında iddiaların ne kadar doğru olduğunu da ortaya koymaktadır. 

Bu nedenle en son söyleyeceğimizi en başta söyleyelim;” 2019’a kadar yılda ortalama 8-9 projeyi Alanya Belediyesi’nden geçirirken Cumhur İttikafı kurulduktan hemen sonra 1 yılda nasıl oluyorda 60 projeyi geçirebildiniz?Ne oldu da bu süper güçlere Cumhur İttifakından sonra ulaşabildiniz? Açıklamanızda buna hiç değinmemişsiniz . Rakamlara hiç yer vermemişsiniz. Önce kamuoyuna bunu açıklayın.2 satır cevap ile iddiaları  rahatlıkla çürütebililirdin oysa… 

AK Parti İlçe Başkanı açıklamasında iddialara bu kadar basit bir şekilde rakamlarla cevap vermek yerine benim bir yerlerden talimat aldığımı da iddia etmektedir. 

Evet bu konuda haklıdır. Ben talimatları önce Alanya Halkından sonra da Genel Başkanım Sayın Meral Akşener’den alırım. Ama kendisinin kimden talimat aldığını herkes çok net bir şekilde biliyor. 

Biz sorularımızı bizlere güvenen, haklarını korumakla yükümlü olduğumuz Aziz Alanya Halkı adına sormak zorundayız. 

Bu makamları şahsi çıkarları için kullanan herkes karşısında İYİ’leri bulacaktır. 

Özetle; 

Haksızlığın, adaletsizliğin, adam kayırmacılığın, kamu kaynaklarını şahsi çıkarları uğruna kullananların karşısında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha İfade eder, saygılar sunarım.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.