banner113

İyi Parti’li Çokal’dan atıl durumdaki Expo önergesi!

banner106

Antalya’nın en önemli gündemlerinden biri plan Expo alanını ile ilgili Tarım Ve Ormancılık Bakanı Ekrem Pakdemirli’nin cevaplaması için soru önergesi veren Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal “Expo alanı ile ilgili bakanlığınızın bir çalışması var mı?” diye sordu.

İyi Parti’li Çokal’dan atıl durumdaki Expo önergesi!
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:06

banner108
banner238

Atıl bir durumda bulunan EXPO Antalya alanı için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye soru önergesi veren Antalya milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, EXPO Antalya hakkında açıklamada bulundu. İşletmesi Tarım ve Orman Bakanlığına ait olan Expo’nun yapımı için 1 milyar 720 milyon lira para harcandığını dile getiren İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “EXPO Antalya’nın turistin ziyaret edebileceği cazibe alanı haline gelmesi gerekir” dedi.



ORTAK AKIL YÖNETİMİ

Dr. Çokal, “Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olan Antalya ilimize gelen milyonlarca turisti EXPO Antalya’ya çekebilmek için Büyükşehir Belediyesi, ilgili bakanlıklar, siyasiler ve STK’lar ortak akıl yöntemi ile bir çalışma yapması gerekmektedir. Bu çalışmaların içeriği ses getiren organizasyonlar olan uluslararası çapta olmalıdır. EXPO Antalya’da gerçekleşecek organizasyonlar hem ülke tanımız açısından hem de ülke ekonomimiz açısından değer katacaktır” dedi. Çokal, Expo alanını Antalya’nın markalarından cazibe merkezlerinden biri haline getirecek her türlü adımı destekleyeceklerini de kaydetti. 

banner109

Etiketler; #expo antalya
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.