banner113

İyi Partili Sönmez: Ben insan ayırt etmem...!

banner106

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. 

İyi Partili Sönmez: Ben insan ayırt etmem...!
11 Ocak 2019 Cuma 15:46

banner108
banner238
Yerel Yönetimle Birlikte Çalışılmak Önemli
Kalabalık katılımın olduğu ziyarette, Seçim Çalışmaları üzerine konuşuldu. Ticaret ile siyasetin iç içe olduğu belirten Mehmet Şahin; ‘ Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Malumunuz Yerel Yönetimler bir şehir için çok önemli. Halkla birlikte, halkın isteğini göz önünde tutarak hareket edilmesi ve yapılacak olan işlerde odamızın belediye ile koordineli bir şekilde çalışması hizmet açısından da önemlidir. Görüyoruz ki bu uyum hassas davranan hizmet insanları ile birlikte sürecektir.’dedi. 
Halkın Her Kesiminden Kendisine Teveccüh Var
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, ‘ Bizler de bu hassasiyeti ve halka hizmet konusunu gözeterek, bu işi en iyi temsil edecek olan Belediye Başkan Adayımız Abdullah Sönmez’i tercih ettik.  Halkın her kesiminden, kendisine bir teveccüh var. İnşallah 31 Mart akşamı Alanya İyi Belediyecilikle tanışacak.’dedi. 

Sönmez: Ben İnsan Ayırt Etmem

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez; ‘ Değerli Dostum Mehmet Başkanım çok önemli bir noktaya değindi. Ticaret, bir şehri kalkındıran en önemli şeydir. Bu kalkınmada Yerel Yönetimle koordineli bir şekilde çalışması şehrin ticari imajını da yüksek tutar. Herkese eşit şartlarda yaklaşan ve insan ayırt etmeyen bir yönetim anlayışına sahibim. Bunu Belediye Başkanlığı dönemimden bilen çoktur. Sadece siyaset değil, bir işte dahi başarılı olunmak isteniyorsa insan ayırt edilmemelidir. Ben Halka eşit hizmet için bu yola çıktım.’diyerek çalışmalarında eşit hizmeti gözeterek hareket edeceğini dile getirdi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.