banner113

İYİ PARTİNİN GÜÇLÜ İSİMLERİNDEN HİLMİ ER ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR. ER "ÖNCE ALANYA ARTISI OLSUN SONRA TÜM TÜRKİYE'YE ZATEN FAYDASI OLUR"

banner106

İYİ Parti İlçe Teşkilatı 27 Kasım'de genel kurul yapmaya hazırlanıyor. İYİ Partinin güçlü ismi Hilmi Er, adaylığını açıklıyor. 

İYİ PARTİNİN GÜÇLÜ İSİMLERİNDEN HİLMİ ER ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR. ER "ÖNCE ALANYA ARTISI OLSUN SONRA TÜM TÜRKİYE'YE ZATEN FAYDASI OLUR"
17 Kasım 2022 Perşembe 08:54

banner108
banner238

Mayıs ayında yapılması planlanan Genel seçimler öncesi partiler kongrelerini yapıyor. İYİ Partinin Alanya teşkilatıda kongreye gidiyor. 4 adayın yarıştığı kongrede Hilmi Er, Cuma günü bir aksilik olmaz ise adaylığını parti binasında açıklayacağını öğrenildi. 


Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'ya konuşan Hilmi Er "Alanya'da İYİ Parti kongre kararıyla canlandı, 4 adaylı bir seçim yaklaşıyor. Bu güzel bir süreç, Alanya'da İYİ Parti’yi konuşturan bir süreçtir. 4 başkan adayı da güçlü kişiler, herkes ben daha iyi yaparım diyor. Siyasette ikna eden kazanır, vatandaşı inandırmak önemlidir. İnsanların arka planına da bakmak gerekir aday olan insan bu partiye ne verdi, ne verecek ve ne verebilir sorularına sormak gerekir. Bunu İYİ Parti’nin delegeleri düşünerek karar verecektir ben buna inanıyorum. İYİ Parti misyonunu belirleyen insanlarla yol yürürseniz inandırıcı olabilir ve Alanya'yı alabilirsiniz. Önce Alanya artısı olsun sonra tüm Türkiye’ye zaten faydası olur" 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.